SEĆATE SE TELOHRANITELJA ROKIJA? Žene su ga obožavale, a danas izgleda jače nego ikad! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

UAU!

SEĆATE SE TELOHRANITELJA ROKIJA? Žene su ga obožavale, a danas izgleda jače nego ikad! (FOTO)

Igrao je u prvoj epizodi serije "Bela lađa", ali se pre svega nakon serije posvetio pozorišnoj sceni. Evo kako danas izgleda!

Objavljeno:

Glumac Bogdan Kuzmanović igrao je namrgođenog telohranitelja u čuvenoj seriji "Srećni ljudi". Za svega tri epizode u kojima je čuvao Ozrena Soldatovića dostigao je toliku populanost i svi su ga zapazili.

Zanimljiva činjenica da se on zapravo nije uopšte mnogo promenio, da danas ima samo drugačiju frizuru, ali da se bavi pozorištnom glumom. Kada je prvi put počelo emitovanje serije, već posle desete epozode u kojoj se pojavljuje, devojke su odmah počele da ga zaustavljaju na ulici i traže autogram. Bilo je onih koje su bile zaljubljene u njega, ali glumac u javnosti nikada nije želeo da otkriva svoj ljubavni status, već je uvek vešto sakrivao.

Zanimljiva činjenica jeste da je Bogdan u pomenutoj seriji, odigrao čak tri uloge. Prva kada traži posao u kockarnici u kojoj je Aranđel Golubović (Velimir Bata Živojinović) takođe tražio, potom u 18. i 19. epizodi igrao je policajca. U narednim epizodama tumači glavnog telohranitelja ozoglašenog Ozrena Soldatovića.

DIZNIJEVE JUNAKINJE NA NASLOVNICI PLAYBOY-a: Vrele, golišave, velikih oblina... Ovaj umetnik baš ima bujnu maštu! (FOTO)

Nekoliko godina kasnije igrao je u prvoj epizodi serije "Bela lađa", ali se pre svega nakon serije posvetio pozorišnoj sceni. Evo kako danas izgleda:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.