ESPRESO TVITER: Žarila i palila na fakultetu, velika ti je GLAVURDA! Jovana Jeremić u žustrom okršaju sa TVITERAŠIMA (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

POZNATI ČITAJU TVITOVE O SEBI

ESPRESO TVITER: Žarila i palila na fakultetu, velika ti je GLAVURDA! Jovana Jeremić u žustrom okršaju sa TVITERAŠIMA (VIDEO)

Za nju se mediji bukvalno otimaju ovih dana, ali ona je izdvojila vreme za nas i učinila nam tu čast da se u našoj redakciji "obračuna" sa nemilosrdnim tviterašima

Objavljeno: 14:14h

Mediji ovih dana bruje o njoj, jer kako, zaboga, voditeljka jednog rijaliti programa, koja je završila Pravni fakultet u Beogradu kao jedan od deset najboljih studenata u svojoj generaciji može biti savetnik za spoljnu politiku, međunarodne odnose i regionalnu saradnju Socijalističke partije Srbije?!

foto: Filip Plavčić

Ona je tu da razbije predrasude i da pored obaveza koje njena nova funkcija sa sobom nosi odlučila, svoje dragoceno vreme posveti i tviteršima, koji neretko umeju da budu prilično oštri, a ni mi nismo mnogo zaostajali za njima kad je u pitanju odabir tvitova. Malo je reći da nas je oduševila!

Poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, Jovana se i više nego odlično snašla u "nebranom grožđu" i tviterašima poručila sledeće:

foto: Filip Plavčić

- Za šest meseci će me narod Srbije voleti najviše na svetu. Zapamtite šta sam vam rekla!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.