OVAKO JE ANABELA PRIVLAČILA PAŽNJU JAVNOSTI NA FARMI! Bez brusa u providnoj bluzi ŠETKALA se levo-desno, sve je naučila LUNU! (VIDEO)
Foto: Printscreen

sve na videlo

OVAKO JE ANABELA PRIVLAČILA PAŽNJU JAVNOSTI NA FARMI! Bez brusa u providnoj bluzi ŠETKALA se levo-desno, sve je naučila LUNU! (VIDEO)

Iskustvo u rijalitiju prenela i na ćerku

Objavljeno: 22:26h

Luna Đogani je vrlo pripremljena ušla u "Zadrugu" i sada je praktično glavna zvezda što i nije čudno - ona je zavela oženjenog Slobu Radanovića, što joj garantuje mnogo prostora i vremena pred kamerama rijalitija.

Imala je od koga i da nauči - njena majka je, kao što mnogi znaju, učestvovala u "Farmi 6", i vrlo dobro poznaje situaciju i načine da se privuče pažnja u ovoj vrsti programa. To možete videti i na ovom snimku, na kojem je Anabela "slučajno" zaboravila da obuče brushalter:

Pitanje je samo koliko su Sloba i Luna bili u dogovoru pre ulaska u "Zadrugu", ali kada pogledate kakve scene prave svakodnevno, nije teško pretpostaviti da su u pitanju ozbiljni igrači, koji su praktično i pre ulaska u rijaliti viđeni za finale. Takođe, znaju da izjave koje daju nisu mnogo bitne, jer ih narod brzo zaboravi: Luna je pre ulaska govorila da ni u ludilu neće imati seks pre kamerama, a sada to već otvoreno radi sa Slobom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.