ANABELIN ŽIVOT JE NEVIĐENA DRAMA: Poginuo joj je dečko, lutala sama Beogradom sa 16, a ONDA...
Foto: Filip Plavčić

KROZ TRNJE DO ZVEZDA

ANABELIN ŽIVOT JE NEVIĐENA DRAMA: Poginuo joj je dečko, lutala sama Beogradom sa 16, a ONDA...

Anabela Atijas, majka učesnice Zadruge Lune Đogani, iza sebe ima nekoliko hitova, ali je njen privatni život češće bio u prvom planu

Objavljeno:

Anabela je rođena u Goraždu, u Bosni i Hercegovini, kao najstarija ćerka majke Jadranke i oca Ahmeda. Njeno detinjstvo obeležiće razvod roditelja, a Anabela je ostala da živi sa ocem i braćom.

Mnogi misle da je Anabela po dolasku u Beograd upoznala Gagija Đoganija u njegovoj plesnoj školi, ali su se upoznali u Bariju u Italiji. Tada je bila na putovanju sa dečkom Nikolom, a Gagi ju je primetio u gužvi u luci. Mislila je da je Italijan, jer ju je stalno bestidno gledao.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

"Proveravajući putnike, prozvali su i mene, a on je prokomentarisao da imam lepo ime", rekla je Anabela za medije. U međuvremenu, Anabela je doživela veliku tragediju: Nikola je ubijen u Goraždu, na samom početku rata u Bosni.

foto: Damir Dervišagić

Ostavila je sve za sobom i otišla u Beograd, počela je da radi kao sekretarica. Tada je upisala Gagijevu plesnu školu i drugi susret je bio presudan - postali su par i dobili ćerku Lunu. Gagi je formirao grupu Funky G, 1994. godine objavljen je album "Samo u snu", a sa Anabelom se oženio sledeće godine.

foto: Luka Šarac, slikano za Story

Anabela odlazi u Švedsku, gde joj je živela majka, a "Samo u snu" je postao veliki hit. Gagi je moli da se vrati, jer oseća da će zajedno postati slavni. Tako je i bilo - Funky G je postala grupa koja je obeležila 90. godine prošlog veka.

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.