TO JE ZARAZNA BOLEST, TOTALNI ŠUND, A ON JE MALI PR*ONJA! Estrada brutalno IZVREĐALA sina Isidore Bjelice i celu porodicu! (FOTO)
Foto: Promo

oštro

TO JE ZARAZNA BOLEST, TOTALNI ŠUND, A ON JE MALI PR*ONJA! Estrada brutalno IZVREĐALA sina Isidore Bjelice i celu porodicu! (FOTO)

Kritike samo pljušte

Objavljeno:

Sinoć je prikazana prva epizoda emisije "Kontravizija", čiji je autor i voditelj Lav Grigorije Pajkić, sin Isidore Bjelice, a odmah nakon emitovanja usledile su burne reakcije nekoliko javnih ličnosti.

Prva koja je javno iskazala svoje nezadovoljstvo onim što je videla bila je Kristina Kovač, koja nije štedela reči nakon što je pogledala emisiju.

foto: Dragana Udovičić

- Ova gadost koju izvodi Lav Pajkić na Pinku je za tužbu - osula je paljbu ćerka Kornelija Kovača na sina Isidore i Nebojše Pajkića, ali se ni tu nije zaustavila.

foto: Printscreen

- Sem toga, manje talentovano biće skoro nisam videla. I sa manje harizme. Nije njemu lako - nastavila je Kristina na Tviteru.

foto: Promo

Međutim, ona nije jedina, pa se tako na Fejsbuku oglasila i pevačica Sanja Maletić.

I bila je prilično brutalna.

- Totalni šund... milsim da je to ili u genetskom kodu ili je zarazna bolest, ona što se prenese na ukućane i tu se završi krug. U stvari da skratim, mali prdonja koji misli da je iznad svakog mladog pismenog čoveka u državi. Možda su ga u okviru kućne epidemije ubedili i da je Bećković vrsta salame - napisala je Sanja, uputivši teške reči ne samo Lavu, već i njegovoj porodici.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.