DESPERADO LEKA POKAZAO ZAŠTO JE PRAVI ŠMEKER: Pobedio u TLZP i onda izneo šokantno PRIZNANJE!
Foto: Promo

tlzp

DESPERADO LEKA POKAZAO ZAŠTO JE PRAVI ŠMEKER: Pobedio u TLZP i onda izneo šokantno PRIZNANJE!

Deseta epizoda najgledanijeg regionalnog humanitarnog talent šoua "Tvoje lice zvuči poznato" je pokazala ko pravi najbolju parodiju, a ko najbolji ajvar, ko je najveća lavica i ko je koga prevario, a sve nas je iznenadio Andrija sa neočekivanim govorom protiv agresije

Objavljeno: 11:02h

Specijalni gost je bio Mima Karadžić, a stalni članovi žirija su kao i uvek: Aleksandra Radović, Andrija Milošević i Branko Đurić Đuro. Ovo će ujedno bila i poslednja epizoda pred polufinale, koje ćemo gledati sledeće nedelje uživo i u kome će priliku da glasa dobiti i publika.

Bane Vidaković kao Bajaga oborio je devojke s nogu sa baladom Od kada tebe volim, a zatim digao sve na noge sa pesmom Berlin.

foto: Promo

Bane: Ne znam nijednu ženu koja ne voli ovu prvu pesmu. Bajaga je pozdravio sve, nije mogao da dođe jer snima novi album, pozdravio je sve, nije mogao da dođe, ali rekao mi je „Nek ti je Bog u pomoći!“ Aleksandra: Naravno da volim ovu pesmu, meni je ona preemotivna. A to je i zbog Bajage, žene vole te tople, baršunaste glasove zato pevači sa tom bojom glasa odlično prolaze kod nas. Bajaga samo kaže ’noć’ i ništa dalje ne treba. Mima: Bane je moj dragi kolega. Ali, stvarno mi se jako dopalo. Fino Bane, fino, na momente i talentovano. Đuro (dubokim glasom): Aleksandra, nisam znao da se tebi sviđaju muškarci sa dubljim glasom. Da sam to pre znao dakako bih reagovao drugačije. Andrija: Bane, vidi se da si ti uživao, i mi smo uživali. Ti se znaš sa Bajagom, kako izgleda uživo? Pozdrav veliki za Bajagu! Aleksandra: Bez šale, Bane, stvarno ste bili super. Iz epizode u epizodu ste pevački sve bolji. To je super stvar.

foto: Promo

Nenad Pagonis kao Đorđe Balašević uz hor Vocal Kids iz Pančeva preneo je poruku mira pesme „Samo da rata ne bude“.

Nenad: Kao veliki Novosađanin i lokal patriota baš mi je bilo drago da se nađem u Balaševićevoj koži. On je ipak simbol našeg grada Novog Sada. Velika mi je čast i trudio sam se da prenesem tu njegovu energiju i emociju. Bez ovih devojčica svakako ne bi bio ovako sentimentalan nastup, zato im puno hvala. Đuro: Nisi imao problema sa dijalektom, to ti je olakšavajuća okolnost. Skinuo si stvarno dobro. I taj njegov skromni gard, s levom rukom u džepu, a rame dignuto - vi me kao volite a ja šta mogu, skroman sam. obožavam taj gard i uspelo ti je, a devojke su pomagalo, uspelo je. Mima: Meni se dopalo kao imitacija, dopalo mi se kako si ga ti izveo, maska mi se nije dopala. Mislim da je Đorđe malo lepši od toga. Aleksandra: Govoreći o tebi i tvom nastupu, ja sam veoma veoma zadovoljna. Kad gledaš Balaševića, imaš utisak da se on stalno nešto pravda, a kad vidiš i njegovu muzičku karijeru, on se stvarno nešto, negde, nekom stalno pravda. Kao da mora da se pravda za to što je veliki umetnik, veliki tekstopisac, veliki kantautor, on je za mene jedan od najvećih kantautora na našim prostorima. Za njega sam emotivno vezana, jer je on čovek pesnik. Tako da, ti si skinuo čak i one zadrške koje on pravi u pevanju, i položaj tela, i boju na nekim mestima. Sve u svemu, bio si stvarno jako dobar. I pozdrav za porodicu Balašević. Andrija: Ovo je suštinski bilo potpuno drugačije od svega što si do sad radio, ovo je bilo smirenije zato što je to Đole pa nisi imao spektakl i scenski nastup na koji si nas navikao, ovo je nešto potpuno drugo. Iz profila je izgledalo kao da je Balašević, stav je bio njegov pravi, ti si osetio ovu pesmu, koja ima jednu fenomenalnu poruku.

foto: Promo

Stevan Anđelković kao Farel Vilijams i Mira Škorić kao Kejti Peri napravili su opšti haos na sceni, Mira je hrabro preživela sve opasnosti i prepreke, a Stevan je bio tu da nas razgali i spasi je od ajkule.

foto: Promo

Mira: Fantastično je bilo propadanje kroz koš, ruku ne osećam... Ali, Stevan je bio fantastičan. Stevan: Ja sam uživao i sve sam naučio šta treba da radim, ali se sve desilo drugačije. Ja sam morao da veslam, čamac nije hteo nazad, morao sam Miru da spasavam, a Mira me ne čuje... Nina: Ovo je realno bio totalni raspad sistema. Ali, ova treća numera je bila parodija. Mira: Što se mene tiče, moj komplet nastup je bio parodija. Andrija: Bilo je presimpatično, videlo se da ste napravili kao parodiju, ali ste savršeno to odigrali. Bili ste neviđeno zanimljivi. Miro, stvarno sam se bojao za tebe, u jednom trenutku si visila na jednoj ruci i jasno nam je bilo da ti je bilo teško. Suštinski, svaka čast da si izvela sve do kraja, da si stisla zube. Stevane, stvarno si me oduševio, tako si uživao i dobro si otpevao, i ta maska ti je dala nešto specifično, meni se ovo jako dopalo. Đuro: Koji šou, koji spektakl, koje ludilo, ne mogu da verujem, mislio sam da će Mira propasti, pa onda ajkule neke nasrću, ali najzanimljivije mi je bilo gledati Balaševića i Bajagu kako otvorenih ustiju gledaju sve ovo. Uzemljenje su pustili. To vam je dovoljan dokaz da se nije mogao pogled odlepiti sa vas. Mima: Meni je bilo predivno, ja sam se zabavljao i mi smo vrištali od smeha. Miro, ti si bila fenomenalna, i tamo kad si vrištala u pomoć, zamalo da skočim ti pomognem. Obožavam ovakve spektakle. Sveukupno je bilo fenomenalno. Aleksandra: Ej, koji šou, koji spektakl, koje ludilo, ovo je bilo fantastično, ja sam potpuno oduševljen (imitirajući Đuru). Toliko je bio zabavno i smešno. Uvek čovek treba da pođe od sebe – da li bi mogla da visim sa koša i da pevam i da potrefim sve, tekst, intonativno sve, pa ne bi. Al nie to ni važno, mi smo ušli u fazu da nam je samo bitno da se dobro zabavimo. Stevane, super si bio, onaj falset mi se jako dopao, bio si fantastičan. Ovo help me mi je bio super kraj. Oboje ste bili fantastični, meni se ovo jako dopalo.

foto: Promo

Dragana Mićalović i Leon kao Nina Badrić i Dino Merlin prvo su zavodili, a onda su se međusobno varali i raskućili u duetu Ti si mene.

Đuro: Mislim se večeras, kome od njih dvoje dati 10, a kome 12 i stvarno čudo mora da se desi da ne dobiju te poene, jer ovo je stvarno jedna od najboljih numera večeras. Dragana je glasom savršeno skinula Ninu, a posebno onim nervoznim pokretima. Ima jedna greška, Leon ima malo previše kose, Merlin bi da desetine hiljada maraka za takvu kosu. A dobro si skinuo i tu jednu njegovu govornu manu koja se ovde nazire. Andrija: Sve je Đuro rekao, Deco bili ste perfektni, sjajni, bili ste simpatični, predivni mladi ljudi koji su uradili ovaj zadatak stoprocentno kako treba. Mima:. Meni je ovo bilo sjajno, nemam šta da dodam, imitacija fenomenalna. Gaga mi je nekako bliža, ali mislim da je on za nijansu bolji, Dino je odličan, sjajan. Zato nisam hteo ni da dođem u žiri, jer kako da odlučujem o tome, nijanse su u pitanju. Aleksandra: Sve su rekli pre mene. Leon stvarno, kad čovek misli da ne može više, on uradi više. Pogodio si čak i boju glasa u poslednjoj sceni, i one pokrete, blago ljuljanje na sceni, bio si stvarno fantastičan. Gaga je isto bila super, pogodila je Nininu eksplozivnu energiju, bila si dobra i bili ste zajedno sjajan tandem.

foto: Promo

Branislav Lečić kao Antonio Banderas u filmu Desperado prašio je scenom kao latino zavodnik u najboljem nastupu do sad.

Leka: Jednom prikom sam pokušao da spasem jednu ženu, koju je jedan muškarac maltretirao, u prolazu na Terazijama. Okrene se ka meni, vidi da gledam i krene ka meni. Morao sam da primenim jedan kratak udarac u glavu, nažalost, nisam grub, ali sam morao, iznervirao me i zbog žene i zbog prilaska. I iznenadio sam se reakcijom žene, koja me je upitala što se ja mešam u njihovu stvar. Tako da sam ja izvisio i laganim korakom otišao. Andrija je dobio zadatak da da komentar, a da ne upotrebi reči odlično, fantastično, sjajno i fenomenalno. Andrija: Nema nikakvih problema, izaći ću u susret produkciji. Leko bio si fenomenalan! Bio si fantastičan, sjajan i odličan. Zapalo mi je za oko da ti se ova numera očiglednono dopala, jer je ovo i glumački zadatak, i da si uneo svoju glumačku energiju. Mislim da ti je ovo jedan od najboljih nastupa. Đuro: U Mostaru bi rekli ’ta će Banderas, ta će on pored Leke?’ Ja i Aleksandra već dugi niz godina pratimo tvoj osećaj za ritam i uvek smo napeti oko tvojih upada, kao hoće li ga Leka ubosti. I do kraja ti je išlo onako kako treba. Bio si veliki latino lover, izgledao savršeno kao što uvek izgledaš. Mima: Ovo je bilo glumački fenomenalno, Leka je uradio sjajan posao. Glumački odlično. Što se tiče pevanja, ti kako god da pevaš, pevaš bolje od mene. A Bane više liči na Bajagu sad nego kad je pevao. Ali da budem objektivan, Banderas je lepši od tebe, a ti si bolje građen. Aleksandra: Sve je kako su rekli. Muzički je ovo bio vaš najbolji nastup po meni. Glumu ne dovodim u pitanje, tu ste uvek perfektni. Pevački ste bili sjajni, sve ste potrefili, i baš sam se radovala ovom trenutku. Divni ste.

foto: Promo

Tijana Dapčević kao Madonna je razdrmala studio i bacila se na sto žirija, kome su „poispadale oči“ od šoka.

Tijana: Ovo je jedna od pesama koje nisam veliki fan, jer Madona ima toliko divnih pesama u svojoj karijeri, ali klinci to vole. Ovo je nova Madona, ušpanovana malo. Mima: Ja Tijanu obožavam, ona je jedna fina dama, fino vaspitana, jedna predivna osoba. Meni je nastup bio fenomenalan, odlično, meni se jako dopalo ovo. Nezahvalno je ovo, jer kako veče odmiče, nastupi su sve bolji i bolji. Đuro: Za razliku od Mime, meni je ovo stvarno bilo odlično i markantno, napravila si haos, napravila si ludnicu, razdrmala si nas. Prvi put je neko legao na naš sto videli smo ti razmak između zuba koji izgleda kao karijes na prvi pogled. Tako da sam imao priliku da vidim i u krupnom planu i u totalu. Sve je bilo kako treba, pevaš, plešeš, plesači su isto bili izvrsni. Andrija: Moram priznati kad si legla ovde najmanje smo ti u zube gledali. Ali, suvereno si vladala scenom, ovo je bio fantastičan nastup. Još jednu stvar želim da kažem, upravo apropo ove pričeda stalno govorimo fenomenalno itd. Meni je internteskog hejta preko glave, ja se time ne bavim i ja to neću da promovišem i mene to ne zanima. Ja sve ove ljude izuzetno poštujem, treba doći i ovo raditi. Ko misli da može bolje, neka dođe ovde pa nek uradi bolje, ja ću mu skinuti kapu. I još nešto, mi kao javne ličnosti takođe imamo obavezu prema ovoj deci da im pokažemo da način ponašanja koji je izrazito agresivan, koji omalovažava bilo koga iz bilo kog razloga, a posebno iz banalnog razloga da li je neko nešto otpevao ovako ili onako, nije model ponašanja koji mi treba da imamo uopšte u budućnosti. Dakle, vaše drugare, prijatelje, ljude oko sebe, vašu porodicu, podržite, dajte im podršku u svakom smislu, nemojte da pravite od svega nešto negativno, pobogu. Ja sam pobornik toga i zato želim svima vama da kažem, vi ste svi u ovim emisijama bili fantastični i baš me briga šta ko o tome misli, to su nijanse, to me ne zanima, vi ste umetnici, vi ste ljudi koji su došli ovde da zabave neke druge ljude i to nije nimalo lako. Sad, što se tiče ovog nastupa, bio je perfektan. Ti si vrsna pevačica, vladaš scenom i ovo je bio jedan odličan nastup. Mima: Ovo je najpametnije što si rekao u poslednjih godinu dana. Aleksandra: Moje duboko poštovanje za Andriju Miloševića i sve što je rekao u poslednjih 2 minuta. Stvarno, treba uvek lepo i dobro gledati. Što se tiče Tijane, narodski rečeno, ona je pokidala, ovo je bilo briljantno, bila si u svom elementu, pevači, ti vokalno. Bila si sjajna i čestitam ti na prekrasnom nastupu.

foto: Promo

Bebi Dol kao Ejmi Vajnhaus vladala je scenom i onako kako samo ona ume izvela hit „Valeri“.

Bebi: Svi smo uživali u nastupu, ima nas ovde, a ima nas i iza pozornice puno. Engleska i Srbija, biće zemlja proleterska, to je to. Đuro: Bebi, užitak te je gledati kako vladaš scenom, kako dominiraš. You’ve got the move beybe, you’ve got the move. Baš si me oduševila. Poigravaš se sa ritmom, poigravaš se sa visinama, glasom i dobro ti leži taj njen stil. Mima: Meni je ovo bio sjajan scenski nastup. Vi ste uživali dok ste ovo radili, a i mi zajedno sa Vama. Sjajno. Aleksandra: Bebi je bila jako slatka večeras, ja sam iskoristila priliku da se slikamo pre izlaska na scenu. Što se mene tiče ona nije morala ni da peva, meni je sama njena pojava, sa sve ovim ljudima bila utisak večeri. Sve moje pohvale. Skinuli ste Ejmi u originalu u plesu, pokretu, izrazu. Andrija: Hvala ti što si na ovako divan način, sa puno ljubavi, oživela jednu od najvećih pevačica našeg doba, jednu od najvećih umetnica koja je kročila ikada na muzičku scenu i koja će dubokim slovima biti urezana u istoriju. Bebi: Moram reći, od prve epizode, ne poznajemo se, ali rekla sam sebi – Bože, onaj gospodin, glumac Andrija ima najbolje argumente i hvala što volite dobru muziku.

foto: Promo

Edita ne samo što je skinula Indirin hrapavi glas u pesmi Zmaj, a onda su ona i Andrija doveli sve do padanja na pod od smeha, kada su objasnili kako se u kotliću pravi i proždrne ajvar.

Andrija je potom odrecitovao i svoj dodatak pesmi, pa je zamenio Ninu kao voditeljku, dok je Nina zauzela njegovo mesto. Andrija kao Andrijotitelj: Bila si sjajna, što bi rekao Andrija fenomenalna. Nisam znao Indirine pesme, pa sam malo slušao, i shvatio da žena peva neverovatno visoko, ima neku glasčinu i visoku i mnogo je teško da se to skine sa tim trilerima aaaa, da je to nepojmljivo, a ti si to uspela. Ja sam rođen za ovo, kad sam bio u inkubatoru još, ja sam vodio program za male inkubatore. Nina kao Andrija: Ja ću biti kratak. Ovo je bilo, ne znam pravu reč, ali fenomenalno! Ti si ovo pokidala, ovo je bilo brutalno! Đuro: Mnogo mi je lepši ovaj Andrija i mnogo lepše miriše. Jako mi se dopao taj vibrato, taj triler, koji se vežba na makadamskim putevima, taj brzi hrapavi. Ona je vise puta dokazala da zna sta radi, ali da zna ajvar da pravi... Posle ćemo ga probati. Mima: Ovo je sve bilo odlično, dok Andrija nije došao, onda ništa nisam shvatio o čemu se radi. Slušao sam tebe, sve mi se jako dopalo od pojave do pevanja, vidi se fina, fino vaspitana, i sve kako treba, ne znam šta će ti Andrija. Ja njega volim, ne volim ga kao pevača, ali kao... Andrija: Kao živo biće, kao kamilu, kao čoveka... Aleksandra: Andrija je dokazao da se napornim radom sve može, tako da je on večeras bio sjajan. Bili ste preslatki oboje. Ti si imala onaj propadajući vibrato. Što se tiče Edite, iz epizode u epizodu dokazuje kako joj ništa nije strano, kako u svemu može dobro da se snađe, ne dobro nego odlično. Ti si u svemu bila sjajna. Originalno izvođenje i ovo izvođenje mi je bilo veoma blizu.

foto: Promo

Sledeće nedelje očekuje nas polufinale, uživo, kada i publika može glasati za pobednika.

Pobednik 10. epizode je Branislav Lečić, a nagradu od 1000 evra donira Unicefu, za neki od njihovih programa za decu, tako da će novac otići onima kojima je trenutno najpotrebniji. Nakon toga takmičari su izabrali svoje nove imitacije.

Imitacije:

Bane - Garavi Sokak Pagonis - AC/DC Stevan - Imagine Dragons i Arijana Grande Mira - Kaliopi Leon - Kendrik Lamar i Niki Minaž Gaga - Lus Kazal Leka - Marčelo Tijana - Pink Bebi - Kristina Agilera Edita - Evanesence

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.