KIJU OSTAVIO DEČKO, MUK U ZADRUZI? Sloba gleda u jednu tačku, Luna likuje, a evo šta mu je KRISTINA PORUČILA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

svi u neverici

KIJU OSTAVIO DEČKO, MUK U ZADRUZI? Sloba gleda u jednu tačku, Luna likuje, a evo šta mu je KRISTINA PORUČILA! (VIDEO)

Znam da ga novinari maltretiraju sad napolju i jako mi je žao zbog toga

Objavljeno:

Jedini predstavnik novinarske profesije koji se trenutno nalazi u Zadruzi jeste Milan Milošević, koji je prošle nedelje dobio zadatak da napiše nekoliko ekskluzivnih vesti o najaktuelnijim događajima u rijalitiju.

Danas popodne, zadrugarima je stiglo pismo od Velikog šefa, koji im je poručio da je Milan uspešno obavio ovaj zadatak i da će zbog toga biti nagrađen sa 2.000 dinara i tretmanom u salonu lepote koji će se otvoriti sutra.

Ukućani su željno iščekivali da vide šta je to Milan otkrio o njima i većina je bila zadovoljna onim što je napisano. Ipak, bilo je i onih koji su se pobunili jer smatraju da su priče koje su plasirane u javnost potpuno izmišljene. Među njima je bila i Kristina Kija Kockar. Dok je tvrdila da je priča o njoj i njenom dečku Andriji potpuno izmišljena, Kockarova je imala i jednu poruku za svog dragog.

- Znam da ga novinari maltretiraju sad napolju i jako mi je žao zbog toga. Nadam se da ćeš uspeti da izdržiš do juna, a ako ne izdržiš razumeću - poručila je Kija Andriji i navela nas da pomislimo da bi njihovoj ljubavi, zbog njenog ulaska u rijaliti i pritiska koji sada oboje imaju, mogao doći kraj.

Kako su ostali zadrugari reagovali na novinske naslove, pogledajte na snimku ispod:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.