ONA JE JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH LIČNOSTI U SRBIJI, A IMA SAMO 16 GODINA! Nema čime se ne bavi u životu,  ali je većina vas pamti po...(VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

BLISTAVA BUDUĆNOST

ONA JE JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH LIČNOSTI U SRBIJI, A IMA SAMO 16 GODINA! Nema čime se ne bavi u životu, ali je većina vas pamti po...(VIDEO)

Upoznajte najpopularniju tinejdžerku u Srbiji

Objavljeno:

Jedna od najpopularnijih tinejdž jutjuberki je i ova mlada devojka koja uspešno gradi i svoju muzičku karijeru.

Ružica Rupić ima samo 16 godina, a za samo dve godine njen jutjub kanal uspeo je da okupi skoro 150.000 vernih fanova, dok njen Instagram profil broji čak preko 250.000 pratilaca.

✨ Ph @djudja_lik @whiteproduction.rs Hair @hairdeki

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic) on

Ružin kanal ima najrazličitiji sadržaj - od vlogova, preko tutorijala za šminkanje i raznih izazova, do videa u kojima govori o nekim životnim temama i svojim stavovima.

I ne samo to. Pored toga što se ubraja u najpopularnije vlogere na ovim prostorima, Ruža je snimila i dve hit pesme - "Slatko mi je" i "Sama sebi dovoljna", a čak se oprobala i u ulozi voditeljke u najgledanijem talent šou programu "Ja imam talenat".

Svoju muzičku karijeru započela je u muzičkom takmičenju Pinkove zvezdice. Danas Ruža uživa u popularnosti i svoje pesme izvodi pred hiljadama mladih ljudi koji prate njen rad.

#tb u nedostatku novih slika?❤️

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic) on

Ono što svakako jeste za pohvalu jeste to da je Ruža sa samo 16 godina postigla uspeh o kojima mnogi koji su stariji od nje još uvek samo sanjaju.

Upoznajte Ružu Rupić i poslušajte njen najnoviji hit:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.