NEKAD I SAD! Ceca i JK se svađaju već DECENIJAMA ali pronašli smo im JEDNU zajedničku tajnu! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

opa

NEKAD I SAD! Ceca i JK se svađaju već DECENIJAMA ali pronašli smo im JEDNU zajedničku tajnu! (FOTO)

Ko bi rekao?

Objavljeno:

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša prvi put su se srele oči u oči u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Karleuša je stigla u pratnji advokata, a nekoliko minuta nakon nje, pojavila se i Ceca, takođe sa svojim advokatom.Ovo je bio pokušaj pomirenja dve pevačice koje su se po prvi put srele otkako je Ceca tužila Karleušu i ušle u sudnicu kako bi nasamo porazgovarale o svemu.

foto: Damir Dervišagić

Međutim, ubrzo je izbio haos i čuli su se povici: “Sram te bilo” i “Nemoj samo ti da mi pričaš o poštenju” …Nakon toga je policajac ušao unutra i opomenuo zavađene pevačice, koje su se malo smirile.

Dok se ova estradna sapunica ne stiša mi smo pronašli Cecinu sliku iz 1994.godine kada je uveliko promovisala album “Neću da Budem ko Mašina” i kada se pojavila na Poselu 202 i manifestaciji Ktitorova Folk liga u kompletu sa upečatljivim zvezdicama, a samo dve decenije kasnije i njena koleginica Jelena Karleuša koja je poznata po tome da ima sve same unikatne modne komade, ima sličan zvezdani autfit koji je obukla slučajno ili namerno. Evo o čemu je reč.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.