ČIM JE OTIŠAO MARKO, DIVNA ODLEPILA ZA DRUGIM: Izjavljuje mu ljubav i juri ga po kući, evo ko je u pitanju! (VIDEO)
Foto: Printscreen

nije ni ona luda

ČIM JE OTIŠAO MARKO, DIVNA ODLEPILA ZA DRUGIM: Izjavljuje mu ljubav i juri ga po kući, evo ko je u pitanju! (VIDEO)

Miki je ironično govorio Divni da ne ruši odnos ovo dvoje zadrugara ako je već njen brak propao

Objavljeno:

Danas su se Bora Santana i Miki Đuričić odvojili u dvorištu i pričali o Maci Diskreciji gde je Miki, kao stari učesnik rijalitija, savetovao Boru da ponovo započne aferu sa Macom zbog njegove popularnosti.

Maca od sinoć neće ni da čuje za harmonikaša, jer je on pred svima izjavio da u Macu nikada nije bio zaljubljen, a Divna DNK je odala Maci da je sinoć jedna od ukućnki prespavala sa Borom, pri čemu je Maca poludela.

foto: Printscreen

Miki je ironično govorio Divni da ne ruši odnos ovo dvoje zadrugara ako je već njen brak propao, a pritom i prokomentarisao da mu je celokupna situacija u rijalitiju kao jedan scenario. "Ovom došla žena, jedna izbacila muža, pa se zaljubila se u kuma", aludirajući na Divnu, sve je jako komplikovano i liči na špansku seriju.

Ona još i sređuje nokte, muž joj otišao, a ona sređuje nokte, a muža izbacila i zaljubila se u kuma - pričao je Miki u neverici.

foto: Printscreen

Da podsetimo, Divna DNK je još na samom početku rijalitija izjavila da joj je najprivlačniji od svih ukućana Bane Čolak, ali da sa njim ne bi mogla da bude, jer ne želi da prevari svog muža. Ironija svega ovoga je da im je Bane kumovao na njihovom venčanju.

Šta je Miki posavetovao Boru i kako gleda na ovu celokupnu situaciju, kao i šta će Marko DNK reći na sve ovo sada kada je van rijalitija, pogledajte u sledećem video-snimku.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.