KARLEUŠA NAPADNUTA U ISTANBULU: Dvojica muškaraca izgurala njen auto sa puta, a onda, SVEDOCI ispričali sve!
Foto: Marina Lopičić

sve se dobro završilo

KARLEUŠA NAPADNUTA U ISTANBULU: Dvojica muškaraca izgurala njen auto sa puta, a onda, SVEDOCI ispričali sve!

Jelena Karleuša doživela je pravi šok kada su je u Istanbulu dva muškarca napala i izgurali njen automobil s puta, pišu turski mediji

Objavljeno:

Diva često boravi u najvećem turskom gradu, gde njen suprug, fudbaler Duško Tošić, igra za Bešiktaš. Tako je nedavno, čim je sletela u Istanbul, Jelena krenula u obilazak grada automobilom i tada je doživela neprijatnost.

Turski mediji već danima bruje o tom incidentu. Navodno, Karleušu su snimila dva muškarca, pa su je svojim automobilom pratili kroz grad.

- Jelena je proživela pravi šok pre nekoliko dana. Tokom vožnje gradom nju su bukvalno napala dva muškarca. Videvši da je sama u kolima, oni su krenuli da prate njen auto u nameri da je povrede. Kada su za to našli pogodan momenat, na mestu gde nije bila gužva, krenuli su svojim automobilom na njen i izgurali je s puta, a potom je verbalno napali - rekao je izvor za turske medije i dodao da pevačica pukom srećom nije povređena:

foto: Printskrin/Instagram/karleusastar

- Dobro da je prošla bez povreda. Uspela je da na vreme zakoči, pa nije došlo do težih posledica. Ta dva muškarca su odmah pobegla sa mesta incidenta, ali očevici su zapamtili registarski broj. Jelena je bila uplašena i nije mogla da veruje da je neko spreman na toliko divljaštvo, a policija je preuzela sve mere da počinioce pronađu.

Kako dalje navode turski mediji, Duško je veoma uznemiren zbog incidenta koji je njegova supruga doživela, pa je odlučio da joj unajmi dva telohranitelja koja će je čuvati tokom boravka u Turskoj.

Karleušin menadžer je bio kratak povodom onoga što se piše u Turskoj:

- Turski mediji preteruju, tako nešto se nije dogodilo - izjavio je Birtašević.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.