4 PUTA SAM OPERISALA RAK!  Radila sam sa temperaturom 37.2, imunitet mi je opao, a onda mi je iskočila limfna žlezda na vratu... (FOTO)
Foto: Nemanja Pančić

Zastrašujuća ispovest pevačice

4 PUTA SAM OPERISALA RAK! Radila sam sa temperaturom 37.2, imunitet mi je opao, a onda mi je iskočila limfna žlezda na vratu... (FOTO)

Dok je gledamo u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", ne možemo ni da naslutimo koliko patnje je bilo u životu pevačice Mire Škorić

Objavljeno:

Pevačica je pre nekoliko godina doživela stres kada je otkriveno da ima kancer, a tome do sada nije imala snage da priča.

- Primer sam nemarne osobe kada je reč o zdravlju. Kod lekara sam tada došla poprilično kasno i kad kod se setim toga, nije mi dobro. Istina je ta da sam četiri puta operisana. O tome nikada nisam govorila, a sada sam odlučila samo zato da bih, ako je to moguće, probudila svest kod drugih ljudi da ne ponove moju grešku i povedu računa o svom zdravlju - počinje Mira svoju ispovest za magazin Glossy i otkriva nakon kakvih simptoma se obratila lekaru:

foto: Marina Lopičić

- Osećala sam premor i imala sam podmuklu temperaturu. Na to je trebalo da odreagujem ranije, ali nažalost, kasno sam obratila pažnju. Radila sam pod povišenom temperaturom od 37.2. Pevala sam satima i danima, sve više sam se umarala i bila slabija. Imunitet mi je opao i tek kada mi je iskočila limfna žlezda na vratu iznad ključne kosti, odreagovala sam. To mi je bio glavni znak da nešto nije u redu. Odmah sam se obratila profesorima Radanu Džodiću na Institutu za onkologiju i radiologiju, Ivanu Markoviću i Nevenu Jokiću - seća se Mira koja nikada neće zaboraviti trenutak kada joj je lekar saopštio da ima rak:

- Bila sam u stanju potpunog šoka i neverice. Doktor Džodić mi je saopštio surovu istinu koju nisam htela da prihvatim. U sebi sam ponavljala da to nikako nije moguće. Od tog trenutka rešila sam da zdravlje postavim na prvo mesto i promenim život iz korena. Nakon što su mi eminentni stručanjaci na onkologiji uradili sve detaljne analize, usledila je prva operacija - kaže pevačica i opisuje da je intevencija bila zahtevna jer je metastaza uzela maha.

foto: Dragan Kadić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.