GOGA SEKULIĆ: Šokirana sam razvodom moje prijateljice Ane i Raste! Pre desetak dana smo se dopisivale, ništa mi nije rekla!
Foto: Printscreen/Instagram/sekulicgoga

potresena

GOGA SEKULIĆ: Šokirana sam razvodom moje prijateljice Ane i Raste! Pre desetak dana smo se dopisivale, ništa mi nije rekla!

Pevačica Goga Sekulić bliska je sa koleginicom Anom Nikolić, i cela priča oko njenog razvoda je i te kako potresla

Objavljeno:

Ona je otkrila da se čula sa Nikolićevom, ali i šta misli o njenom braku.

Kako kaže, vrlo je srećna zbog toga što se njena koleginica ostvarila kao majka, ali nada se da priče o razvodu nisu istinite.

foto: Damir Dervišagić

- Pre desetak dana smo razmenile poruke. Mnogo volim Anu i srećna sam što se ostvarila kao majka. Pitala sam za nju i za bebu i sve je super. U intimu ne zadirem. Pročitala sam u novinama šta se dešava, ali malo je nekulturno da je pitam da li je to istina. Neka se malo slegne situacija i smire strasti, pa kada dođe vreme, možda ćemo pričati na tu temu - kaže Goga, koja se nada da će pasti pomirenje između pevačice i repera.

foto: Dragana Udovičić

- Nije moje da se mešam, to je njihova privatnost. Ja bih zaista želela da ostanu zajedno. Svi brzo živimo, ljudi su nervozni, velika je kriza na sve strane, i u poslovnom i ljubavnom životu. Od sudbine niko nije pobegao i kako bog kaže, tako će da bude. S druge strane, moja drugarica koja je astrolog kaže da se poslednjih nekoliko meseci nešto dešava i da će ostati zajedno oni parovi koji uspeju da izbalansiraju i iskuliraju - kaže Goga i ističe da bi volela da njen verenik Uroš i ona postanu roditelji u skorije vreme, ali da se ne opterećuje time.

foto: Luka Šarac, slikano za Story

- Rekla sam i familiji i komšiluku da ne želim više da dajem odgovore. Kada bude, biće - rekla je pevačica.

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.