E OVO BI BILO VENČANJE VEKA! Lepa Brena želi Anastasiju za SNAJKU, a oglasila se i CECA!
Foto: Printscreen Instagram

bilo bi veselo...

E OVO BI BILO VENČANJE VEKA! Lepa Brena želi Anastasiju za SNAJKU, a oglasila se i CECA!

Traži mu devojku za ženidbu, ali ne bilo kakvu

Objavljeno:

Lepa Brena bi volela da joj Anastasija Ražnatović bude snajka! Međutim, Tasina majka Ceca poručuje da se neće mešati u izbor svoje naslednice, kao i da se ni Brena tu ništa ne pita.

Da bi gazdarica "Granda" rado primila ćerku svoje koleginice u kuću, otkrio je upravo njen sin Stefan Živojinović.

- Mama Brena bi bila zadovoljna da joj Anastasija Ražnatović bude snajka. A i ja. Ona je fantastična devojka. Oboje imamo poznate mame - kazao je Stefan u emisiji "Glamur", a zatim dodao da bi voleo da jednog dana sa Anastasijom snimi duet:

- Ona je super devojka i neverovatan talenat. Peva fenomenalno. Snimio bih duet sa njom, mi smo generacija i to bi bilo baš lepo. Vredna je, sposobna i vaspitana, bilo bi mi drago da sarađujem sa takvom osobom.

Umesto Anastasije, odgovor na ovu bračnu ponudu je stigao od Cece, koja ne žuri da uda svoju devetnaestogodišnju naslednicu, piše Informer.

foto: Damir Dervišagić

- Brena se tu ništa ne pita! Imam ćerku i ona odlučuje o takvim stvarima - poručila je kroz smeh folk zvezda, koja je u nekoliko navrata izjavljivala da je Anastasija mlada i da ne razmišlja o njenoj udaji.

Ceca je naglasila da joj nije važno da li se Tasa zabavlja s nekim ko potiče iz poznate porodice, te da joj ne bi smetalo da smuva "momka iz kraja":

- Da Anastasija dođe i kaže mi da joj se svideo neki pristojan momak koji radi osam sati dnevno posao koji nije javan, glamurozan, koji ne donosi mnogo novca, ne bi mi smetalo da bude sa njim. Sigurna sam da bi nju mogao da osvoji neki takav momak, samo ako ima hrabrosti. Mora da bude jak i da ne razmišlja o tome da je ona Cecina ćerka, već samo Anastasija.

foto: Printscreen Instagram

Pevačicina ćerka već je imala dva poznata momka. Njena prva ljubav bio je Kostadin, sin Zvezdana Terzića, generalnog direktora Crvene zvezde, s kojim je bila zajedno više od dve godine.

Posle njega je imala kratku avanturu sa poznatim košarkašem Milošem Teodosićem, pre nego što je on uplovio u vezu i brak sa glumicom Jelisavetom Orašanin.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.