Ana i Rasta se razvode, ALI PODELE IMOVINE NEĆE BITI: Evo šta posle razlaza ostaje pevačici!
Foto: Zorana Jevtić

kraj braka

Ana i Rasta se razvode, ALI PODELE IMOVINE NEĆE BITI: Evo šta posle razlaza ostaje pevačici!

Razvod godine!

Objavljeno:

Pevačica Ana Nikolić i dalje je odlučna da se razvede od Stefana Đurića Raste. Ona sa svojim advokatom Borivojem Borovićem sastavlja zahtev za pazvod braka, ali u ovom slučaju do raspodele imovine neće doći, piše Blic.

- Ana i Rasta su kratko bili u braku, te nisu stekli zajedničku imovinu koja bi se u slučaju razvoda delila. Ana od njega neće tražiti ništa osim razvoda. Oni su živeli u pevačicinom stanu koji je ona kupila pre nego što je uplovila u vezu sa reperom, tako da to automatski ostaje njoj. Svako ima svoj automobil, te i oko toga neće biti rasprava. Ana je nedavno dobila od supruga novi auto, ali šta će s tim biti, zaista ne znam. Svakako ona stoji pri odluci da od njega ništa neće tražiti - kaže izvor koji je dobro upućen u celu priču.

foto: Dragana Udovičić

Anina i Rastina ćerka je veoma mala te nije svesna šta se događa između njenih roditelja.

- Tara je trenutno s Anom i s Aninom mamom Miljanom. Dete je baš malo, nema ni godinu dana i zaista nije svesna šta se dešava između njenih roditelja. Ana i Rasta nisu razgovarali o starateljstvu nad ćerkom, ali pretpostavljam da će se dogovoriti da dete raste sa mamom, ali da je tata posećuje kada god to poželi. O visini alimentacije je još rano pričati, jer Ana tek sastavlja zahtev za razvod braka sa svojim advokatom - dodaje izvor blizak ovom paru.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.