NOVI NIVO BAHATOSTI! Darko Lazić mrtav pijan demolirao hotel u Subotici! Ostavili ga u sobi misleći da će zaspati, a posle pola sata... (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

šta nije u redu sa ovim čovekom?!

NOVI NIVO BAHATOSTI! Darko Lazić mrtav pijan demolirao hotel u Subotici! Ostavili ga u sobi misleći da će zaspati, a posle pola sata... (FOTO)

Nebojša Vojvodić, pevač iz “Zvezda Granda”, pravio je svadbu u Subotici i pozvao sve kolege sa kojima je u dobrim odnosima

Objavljeno:

Nebojša nije ni slutio da će mu prijatelj Darko Lazić napraviti takvu scenu da će se pokajati što ga je ugostio.

Naime, Vojvodić je organizovao veliku proslavu u svom rodnom gradu i za goste iz Beograda rezervisao sobe u hotelu kako ne bi vozili nazad pod dejstvom alkohola. Bili su tu Milica Pavlović, Milan Mitrović, Darko Lazić…

NI MALI ŠIJAN MU NIJE RAVAN: Darko Lazić seo u ferari, nagazio do daske i napravio haos na autoputu! Ovo je za ZATVOR! (FOTO)

Na venčanju je sve bilo savršeno, ali kako je dan odmicao, videlo se da je Darko mnogo popio i da će biti problema.

foto: Dragan Kadić

“On je nesnosan kad pije, stvarno treba bežati od njega i to svi znamo”, priča dobro obavešten izvor i dodaje:

“Kad je popio toliko da se videlo da posrće i pada, njegov prijatelj odveo ga je u hotelsku sobu i ostavio ga tamo misleći da će zaspati. Međutim, posle pola sata zvali su sa recepcije očajni jer je Darko demolirao sobu i krenuo da lomi i po hodnicima i holu hotela. Njegov drug je dotrčao, stavio ga u kola i odvezao u Beograd. Mladoženja je išao u hotel, platio štetu i molio da ga ne prijavljuju policiji jer ovo ne bi bio prvi put da Darko lomi kad je pijan, i sad bi sigurno dobio krivičnu prijavu.”

Nikome nije jasno šta je Darka toliko iznerviralo da je želeo da slomi i uništi sve pred sobom, mada je u pitanju verovatno previše viskija i urođena bahatost.

foto: Dragan Kadić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.