NAJVEĆI BISER SANJE KUŽET: Voditeljka rekla kako žene sa viškom kilograma ne mogu da budu SREĆNE, a šta ćemo sa ženama sa podočnjacima?
Foto: Dragana Kadić

auuu

NAJVEĆI BISER SANJE KUŽET: Voditeljka rekla kako žene sa viškom kilograma ne mogu da budu SREĆNE, a šta ćemo sa ženama sa podočnjacima?

Da li se vi slažete sa Sanjinom izjavom?

Objavljeno:

Kažu da je lepota u očima posmatrača, i da je nečija “lepota” diskutabilna stvar. Najbitnije je kako neko ume da iznese svoju energiju, bilo da je mršav, debeo ili sa kraterima po licu koje ume da maestralno prikrije ako se bavi javnim poslom. Najbitnije je od svega da neko ima harizmu pa bilo da ima 50. ili 150.kilograma.

Voditeljka Sanja Kužet kako je oslovljaju portali “lepa,zgodna i uspešna voditeljka” je za Blic izjavila “Mislim da žena koja drži do sebe i do svog izgleda ne može da kaže da je srećna ako ima 10-15 kilograma viška “.

foto: Printscreen

Šta da kaže mnogo uspešnija i planetarno popularna voditeljka Opra Vinfri koja za svoj trud, intelektualni rad na televiziji treba da zahvali “debljini” ili da žali što nije mršavica koja se samo slikala i đuskala i tako postala uticajno ime u medijima.

foto: Printscreen

Niko nije savršen, pa da se prisetimo kako je “lepa” voditeljka takmičenja Zvezde Granda izgledala bez šminke. Jer kako bi ista ta Opa Vinfri rekla za GQ -“Molim sve ove lepotice da skinu šminku sa lica, pa ako su i tada mršave i zrače lepotom da mi se jave da i ja skinem jedno 90.kilograma”.

(Espreso.co.rs/Vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.