UŽASNA PRIČA! SAŠKI KARAN POKUŠALI DA SILUJU: Dvojica je držala, a treći terao na oralni seks!
Foto: Damir Dervišagić

tragedija

UŽASNA PRIČA! SAŠKI KARAN POKUŠALI DA SILUJU: Dvojica je držala, a treći terao na oralni seks!

Učesnicu „zadruge“ napali nepoznati mladići i iživljavali se nad njom sve dok nisu naišle komšije, koje su je odbranile

Objavljeno: 09:56h

Saška Karan preživela je pakao! Pre godinu i po tri nepoznata muškarca napala su pevačicu na ulici i pokušala da je siluju.

- Na samom ulazu u zgradu u kojoj stanuje manijaci su joj preprečili put, a potom krenuli da je svlače, cepaju garderobu i dodiruju je po telu. Folkerka je vrisnula, pa joj je jedan od njih stavio ruku preko usana. Ona je pokušala da im se izmakne i šutirala ih je, ali nije uspela da se izbavi. Lupali su joj šamare i stiskali je za ruke i butine, a ona je trpela i nije pustila suzu, iako je panično gutala u sebi strah - počinje priču Saškin komšija i nastavlja:

- Jedan je počeo da se iživljava. Terao ju je na oralni seks, a ona je odbijala. Pljuštale su gadne reči s njihove strane. U jednom momentu naišli su klinci iz zgrade. Skočili su na njih i počeli da ih tuku pesnicama. Ona je to iskoristila i uspela je da im pobegne - navodi on.

foto: Printskrin/Youtube/Farma

Pevačica je plačući ispričala mužu Aleksandru šta joj se dogodilo.

- Aleksandar je besan uzeo palicu i izjurio na ulicu, dok je Saška pozvala policiju. Međutim, kad je sišao, napasnici su se već razbežali. Upalio je auto i po gradu tražio tri dečka. Saška je zahvaljivala momcima iz komšiluka što su sprečili silovanje, pa su je oni odvezli u bolnicu da joj se saniraju povrede, koje su, srećom, bile lakše. Ona ni danas ne može da se oporavi od toga - ispričao je Saškin komšija.

Saškin muž stao u ženinu zaštitu HTEO SAM DA IH UBIJEM

Aleksandar Gazivoda potvrdio je naša saznanja i otkrio da je te kobne večeri krenuo u potragu za silovateljima jer je imao nameru da ih ubije:

- Oni koji nas ne poznaju sigurno misle da izmišljamo, ali naši životi su zaista turbulentni, kao iz španskih serija. Saška je pretrpela sve i svašta, a ostala je jaka i hrabra. Za dlaku je izbegla silovanje zahvaljujući nekim momcima koji su slučajno naišli i odbranili je. Ja sam ih te noći tražio jer sam hteo da ih ubijem. Ne bih žalio ni zatvor, ni ništa. To je najveći udarac za nju. Neko vreme posle toga je bila depresivna i uplašena. Ni danas joj nije svejedno.

(Espreso.co.rs/Kurir Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.