NAJSKANDALOZNIJA IZJAVA GODINE: Šaban je ALAV I PROKLET!
Foto: Damir Dervišagić

auuu

NAJSKANDALOZNIJA IZJAVA GODINE: Šaban je ALAV I PROKLET!

Brutalno, neočekivano, bez srama

Objavljeno:

Ljuba Aličić optužio je nekadašnjeg velikog prijatelja Šabana Šaulića da je lopov i alav na novac i da je proklet zbog toga.

Poznati Šapčanin isprozivao je svog sugrađanina da sav bakšiš koji zaradi na privatnim proslavama trpa sebi u džep, iako bi trebalo da ga podeli s muzičarima na ravne časti.

- Šaban bi hteo samo da on živi i niko više! Nemam ja ništa protiv njega, mi smo Šapčani, iz istog smo kraja, znamo se godinama. Jednostavno, čovek je takav, ne znam zbog čega. Da se ne lažemo, uvek je bio takav i nikad mu nije bilo dosta para. Nije ovo da ga sad otrcavam i ogovaram, ali nije u redu. Neka žive i drugi ljudi, ne samo on. Nije mi jasno kako neko može biti toliko alav i proklet zbog para.

foto: Printscreen

- Ne možemo svi mi biti Šaban Šaulić, Miroslav Ilić ili još neke zvezde, svako radi za sebe. Zaista ne bih voleo da sad ispadne da nešto imam protiv čoveka, naprotiv, poštujem ga, samo mi se ne sviđaju njegovi stavovi i ponašanje. Nikad mi se to nije dopadalo kod njega - kaže Aličić za Kurir i dodaje da Šaulića, bez obzira na njegovo ponašanje, poštuje kao pevača koji je napravio zavidnu karijeru:

- Ne ulazim u to ko je bolji pevač i ko ima lepše pesme, svi imaju različite ukuse. Nikada se nisam takmičio. Šaban je vrhunski pevač i njegovi hitovi će se pevati doveka.

Ljuba tvrdi da on bakšiš uvek deli s kolegama i da nikad na kvarno nije uzeo novac, a dešavalo se da je zarađivao i nekoliko desetina hiljada evra za jednu pesmu.

foto: Dragana Udovičić

- Dobijao sam velike pare, jednom sam čak uzeo 25.000 evra za nekoliko minuta. Uvek sam delio s muzičarima na ravne časti. Ne dešava se često da uzimamo veliki novac. Taj ko vam kaže da je uzeo 15.000 ili 20.000 evra, taj vas laže. To je toliko smešno. Honorari nisu toliki. Samo velika imena mogu da uzmu toliko, a ove druge pustite... - kaže folker i dodaje da ne postoji osoba na estradi, osim Šabana, s kojom nije u dobrim odnosima:

- Uvek sam se trudio da budem fer, da pomažem koliko mogu. Mnogi su mi zahvalni, kao što sam i ja mnogima zahvalan.

Šaban ljut

Šaulić juče nije želeo da se javno prepucava s Aličićem, koji ga je potkačio i svojevremeno kad je rekao da je razočaran u Šapčane, koji su napustili rodno mesto.

- Moram da kažem istinu. Da ne govorim istinu, ne bih bio Ljuba Aličić. Slavica Ćukteraš, Šaban Šaulić i Mića Nikolić su izdajice jer su otišli iz Šapca - rekao je Ljuba, a Šaban mu je tada odgovorio:

- Pa nije velegrad za svakog, šta drugo da kažem. U Šapcu imam kuću i familiju, pa sam vrlo često tamo. Znam svoje korene, a ovde je posao, ovde su mi deca, ovde je dom, nešto što sam stekao. To što on nije bio za velegrad i što se plaši toga, to je već nešto drugo.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.