Je l' problem u nama ili stvarno nije normalno koliko košta garderoba JK?! Saznali smo DO DINARA koja je cena svega na njoj! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram/karleusastar

udara po ušima

Je l' problem u nama ili stvarno nije normalno koliko košta garderoba JK?! Saznali smo DO DINARA koja je cena svega na njoj! (FOTO)

Njen Gucci šešir košta 590 evra, jedne najobičnije naočare 1.222 evra, a kad budete videli cene njene obuće - prevrnućete se...

Objavljeno:

Ne znamo da li je ikada Karleuša obukla nešto obično, neupadljivo, jeftino, opušteno ili, ne daj Bože, udobno? Verovatno se to poslednji put dogodilo u srednjoj školi, a onda je iz farmerki momentalno uskočila u skupe brendirane krpice kakve retko koja devojka ili žena iz Srbije može sebi da priušti.

Na Jeleni je uvek sve ekstravagantno i moderno, po uzoru na najveće svetske zvezde, pa šta ćete, to mora i da košta, a Jelena je bogami spremna da "odreši kesu".

Tako se dešava da pop diva često izađe iz kuće sa po par hiljada evra na sebi, ne računajući donji veš, koji joj verovatno košta k'o Svetog Petra kajgana, kako bi to naš narod rekao.

Jelenine najnovije crne čizme preko kolena marke "Balenciaga" koštaju, verovali ili ne 1.995 evra, kožna jakna "Versace" 825, ali pitamo se ko bi još izdvojio 666 evra na naočare za Sunce? Mi ne bismo u životu! Neki maler da navučemo od te đavolje brojke, pu, pu, daleko bilo...

Ipak, ovo je za JK izgleda sića.

Njena srebrno-crna kombinacija vredi preko 10.000 evra, od čega samo čizme koštaju 8. Ne znamo koje su marke, ali sigurni smo da za nju nismo ni čuli.

Evo i jedne opuštene dnevne varijante od par hiljada evra, gde joj obuća čak ne premašuje ni hiljadarku, ali bez brige, tu je sat koji vadi čitavu situaciju i vredi 9.560 evra, a naravno u pitanju je Cartier.

Ma šta se mi uopšte čudimo kad njoj kofer koji baca po avionu pravi Louis Vuitton i prodaje ga za 2.000 evra?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.