SELFI KATASTROFE! Ipak treba da koriste FOTOŠOP - mnogo fotošopa! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

pakao!

SELFI KATASTROFE! Ipak treba da koriste FOTOŠOP - mnogo fotošopa! (FOTO)

Objasnile su!

Objavljeno:

Naša estrada je jako inspirativna! Naše Zvezde i zvezdice ne mogu se odlučiti da li su modeli, pevačice, starlete ili instagramuše. Odabrali smo najnovije SELFIE fotkice naših pevačica koje pod hitno da nauče korišćenje fotošopom ili da ih neko poduči kako napraviti “profi selfie”…

foto: Printscreen Instagram

Divan ti je manikir Jadranka. Samo sledeći put se našminkaj u Make up aplikaciji ili nemoj na terasi da radiš Selfie jer deluje kao da imaš iritaciju na kontaktna sočiva pa ti je jedno oko u “nok daun” fazi a drugo otišlo na pogrešno skretanje. P.S Kada je kosa neoprana, odličan efekat “čiste lepršave kose” za Instagram je sledeći – Pustiš kosu i staviš gel i prosušiš je na suncu i samo raščešljaš i perut se ne vidi kada provučeš sliku na bilo koji efekat boje na Insta. Srećno!

foto: Printscreen Instagram

Ako ste ugrabili jesenje sunce i na zakasnelom ste odmoru, a ne umete da fotošopirate slike a niste zadovoljni kako ste ispali na slikama gde vam se vidi celo telo u kupaćem, vi kao Sanja Đorđević “objavite” samo gornji deo napućenosti, pre nego što se okliznete (pretpostavljamo) kao Đorđevićeva na slici, dok se “selfisala”.

foto: Printscreen Instagram

Lepa ti je boja klavira, ali takvu boju pudera da nađeš u fotošop aplikaciji Air Brush draga Romana da prikriješ sivu boju ispod očiju.

foto: Printscreen Instagram

Dara Bubamara je nedavno izjavila da ne ume da koristi fotošop! Verujemo joj je je Beauty plus jedna od poželjnijih aplikacija koja prikriva sve bore,podočnjake i nedostatke na telu.

(Espreso.co.rs/Vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.