PRVA SRPSKA STARLETA O PROSTITUCIJI! Nada Blondi želi da se UDA i ostvari kao MAJKA: Bila sam mlada i naivna za ovaj VELIKI GRAD!
Foto: Printscreen Instagram

iskreno

PRVA SRPSKA STARLETA O PROSTITUCIJI! Nada Blondi želi da se UDA i ostvari kao MAJKA: Bila sam mlada i naivna za ovaj VELIKI GRAD!

Da li je Nada Blondi “imala ovu počasnu titulu” pre svih da ih ne nabrajamo koje su se nakon tog “kićenja” odrekle epiteta STARLETA i postale samoprozvani modeli,multimedijalne ličnosti …

Objavljeno:

Izgleda da je Nada jako aktivna kada su izlasci i šoping u pitanju, a da je manje ažurna na društvenim mrežama, ali je rešila da to promeni i kaže sve što joj leži na duši…Potpuno iskreno.

GLEDAMO RAZNE ESTRADNE SVETICE BILO PEVAČICE, VODITELJKE, GLUMICE PA ČAK I POJEDEDINE “MODELE” KOJE KASNIJE ZAVRŠE U RUBRICI -BAVILE SU SE NAJSTARIJIM ZANATOM- ŠTA TI MISLIŠ O TOME?

-Ne treba suditi čoveku na odabiru njegovog zanimanja već po njegovom karakteru I osobinama. Sramota je biti loš čovek,prevarant. Kontakt sa najstarijim zanatom ovde nije legalizovan pa je zato društveno neprihvatljiv. Smatram da zbog toga mnoge naše javne ličnosti upadaju u skandal. Većina naših “svetica” se pojavljuje na raznim društvenim događajima I spominje u lošem kontekstu tako da gde ima vatre uvek ima I dima.

DA LI TE JE TVOJA ISKRENOST KOŠTALA U ŽIVOTU, KOLIKO ZNAMO NIKADA NISI BILA PRIVOĐENA NITI HAPŠENA?

-Oscar Wild je rekao “Malo iskrenosti opasna je stvar,a mnogo sasvim kobno.” Moju iskrenost smatram vrlinom jer je uvek u skladu sa smislom pravednosti. Većina je ceni. Sa zakonom nemam problema jer ga se pridržavam.

PO TVOM MIŠLJENJU, ŠTA SU ZAPRAVO STARLETE KOJE SU SEBE “NAZIVALE TIM NADIMKOM” A, SADA SU PREŠLE NA EPITET MODELI?

-Današnje starlete se radije opredeljuju za reč model jer su starlete okarakterisane kao devojke lakog morala. Svi znamo da modeling nije za prosečne devojke I da se modelingom mogu baviti samo devojke iznad proseka koje privlače pažnju I poglede. Zato sebe nazivaju modelima. a, JA ODGOVORNO TVRDIM DA SAM prva prava SRPSKA STARLETA!

DA LI JE GOLOTINJA OK U ZEMLJI U KOJOJ VLADA DVOSTRUKI

MORAL?

-.Zašto da ne,da je sramota biti nag ljudi bi se rađali obučeni. Ne vidim ništa loše u tome I ne smatram provokacijom ako neka devojka ima lepo telo I talenat za umetnost. Žensko telo je remek delo I golotinja nije vulgarnost.

KO JE NADA BLONDI NEKAD, A KO JE SADA?

-Nije lako govoriti na tu temu o sebi,jer ne znam baš to preneti rečima. Možda ovo pitanje zvuči prosto ali nije uopšte jer u životu težimo upravo samospoznaji. Bila sam mlada,pomalo naivna za veliki grad ali takođe veliki borac I avanturista. S vremenom sam izgradila svoj indetitet,sazrela I sad težim ka drugim ciljevima. A to je da se ostvarim u bračnoj zajednici.

(Espreso.co.rs/Vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.