SVI DETALJI NAJSKUPLJE SVADBE VEKA! Brano Mićunović ženi sina i SLAVI za sve pare: Pevaju Ceca, Lukas, Šaban, Prijovićka...
Foto: Printscreen Instagram

luksuz

SVI DETALJI NAJSKUPLJE SVADBE VEKA! Brano Mićunović ženi sina i SLAVI za sve pare: Pevaju Ceca, Lukas, Šaban, Prijovićka...

Na veselju koje će koštati 500.000 evra, nastupiće i Šaban Šaulić, Sergej Ćetković, Aleksandra Prijović, Haris Džinović i desetak zvezda "Granda"

Objavljeno:

Crnogorski biznismen Brano Mićunović ženi sina Đorđa, koji sa izabranicom Zoranom Mandić ima sedmomesečnog sina Danila. Svadba veka, kako je već mnogi nazivaju, zakazana je za 4. novembar u hotelu "Splendid" u bečićima i koštaće oko 500.000 evra!

foto: Printscreen Instagram

Na veselju će gost4e zabavljati najveće estradne zvezde: Šaban Šaulić, Aca Lukas, Sergej Ćetković, Aleksandra Prijović, Haris Džinović, Aco Pejović, kao i desetak zvezda "Granda". I najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović pozvana je na veselje, ali kao gošća. Ipak, ne sumnjamo da će se i ona latiti mikrofona, kao što je to učinila 28. marta 2015. godine kad je Brano udavao ćerku Andreu.

foto: Printscreen Instagram

- Mićunović je imao želju da istog dana uda ćerku i oženi sina. Međutim, kako sin i snaja tada nisu stigli da se organizuju, odlučili su da njhovo venčanje bude tek nakon rođenja unuka. Mali Danilo se rodio u martu i sada je pravo vreme za duplo slavlje. Doći će više od 1.000 gostiju, a pored prijatelja i porodice očekuje se da će veselju prisustvovati i državni vrh Crne Gore - kaže izvor blizak porodici Mićunović.

A post shared by Djordje (@djordjemicunovic) on

On dodaje da će mlada blistati u skupocenoj haljini koju je kupila u Italiji.

- Zorana je pre tri meseca u Rimu odabrala haljinu, a mladoženja odelo. Za svadbu su zadužene čak dve agencije - za dekor i organizaciju, što jasno govori da Mićunovići vode računa o svakom detalju - završava izvor.

Kako saznajemo svim gostima koji nisu iz Crne Gore, obezbeđene su avionske karte, mesta za usidrenje jahti i prenoćište u luksuznim apartmanima. Bečići i susedna Budva biće pod dodatnim obezbeđenjem, dok će pojedine ulice biti zatvorene kako bi svatovi mogli slobodno da se šetaju. Najskuplji cvetni aranžmani, pića i hrana sledeće nedelje stižu u Crnu Goru, gde će se održati dugo najavljivano veselje.

A post shared by Djordje (@djordjemicunovic) on

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.