KARLEUŠA ISPROZIVALA DAČIĆA U SVOM MANIRU: Teraju ga da peva i igra, on je jedna BUCMASTA ŽABA! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

oplela kako samo ona zna

KARLEUŠA ISPROZIVALA DAČIĆA U SVOM MANIRU: Teraju ga da peva i igra, on je jedna BUCMASTA ŽABA! (FOTO)

Pred državnicima treba da se foliramo da se volimo, da smo složna srpska braća, rekla je pevačica

Objavljeno:

Nakon što je predsednik Turske Redžep Erdogan posetio Srbiju, Jelena Karleuša prokomentarisala je taj diplomatski događaj i priznala da joj je krivo što ona nije zapevala na zabavi umesto Ivice Dačića.

Popularna pevačica kaže da je njen suprug Duško Tošić bio na ovoj diplomatskoj zabavi i da je provod bio odličan, ali da ona, nažalost, nije bila pozvana.

- Krivo mi je. Ja bih bila jako dobra pred stranim medijima. Pred državnicima treba da se foliramo da se volimo, da smo složna srpska braća - rekla je pevačica, a na pitanje kako joj se dopala tačka našeg ministra spoljnih poslova Dačića, JK je imala zanimljiv odgovor.

foto: Printscreen

- Šta je pevao? „Osman-aga“? Ja sam negde pročitala da je Dačić rekao da ga teraju da peva i da igra. Ima ona jedna srpska izreka: „Teško žabu u vodu naterati.“ Samo, ovo je jedna talentovana bucmasta žaba - rekla je mala od skandala kroz šalu.

foto: Dragana Udovičić

Ali Dačić se nije zaustavio na čuvenoj Bešlićevoj „Miljacki“ i turskoj pesmi - juče se pojavio snimak sa jedne zabave na kojoj peva hit Riblje čorbe „Lutka sa naslovne strane“.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.