DALILA SE OGLASILA IZ BOLNICE: Ceo dan smo preplakali, jako je bolestan, nemam snage ni da izgovorim šta mu je! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

poslala potresnu poruku

DALILA SE OGLASILA IZ BOLNICE: Ceo dan smo preplakali, jako je bolestan, nemam snage ni da izgovorim šta mu je! (FOTO)

Pobednica "Parova", Dalila Dragojević, obavestila je svoje fanove o tužnim dešavanjima u njenom i Dejanovom životu

Objavljeno:

Dalila i Dejan venčali su se početkom septembra u opštini "Zvezdara", gde je rijaliti zvezda umesto u venčanici, blistala u belom odelu, a mladoženja na sebi imao crne farmerke i crni sako.

Venčanju su prisustvovali kumovi i maleni pas Tedi, koga je uzbuđena Dalila držala u naručju.

foto: Marina Lopičić

S obzirom na to koliko su vezani za njega, Dalilu i Dejana je duboko pogodilo to što Tedi trenutno ima zdravstvenih problema.

foto: Marina Lopičić

Oni su juče bili sa njim u veterinarskoj ambulanti, a Dalila je obavestila pratioce o čemu se radi, pri čemu nije mogla da sakrije koliko je potresena:

- Mislim da smo dužni da vam javimo zašto se ne oglašavamo jer sam dobila bezbroj poruka u inbox... Teddy nam je jako bolestan i molimo Boga da bude sve u redu... Ceo dan smo preplakali i bili kod doktora... Sinoć smo došli iz Bosne u Bg da bi bio kod svog doktora. Jako mu je loše i nemam snage ni da izgovorim šta mu je... Samo molimo dragog Boga da se izvuče iz ovog i da ponovo bude najrazigranije stvorenje na svetu. Hvala vam svima koji šaljete poruke da ozdravi što pre... On je jak jer smo i mi jaki i nadamo se najboljem... Jako je naše najlepše stvorenje, proći će, mi verujemo u to - napisala je pobednica "Parova 5".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.