PRIČA KOJA JE ŠOKIRALA BALKAN! DEČKO ŠTA TI RADIŠ SA SVOJIM ŽIVOTOM? Poznati pevač tražio LEŠEVE da iznajmi na DAN, razlog? Morbidno!
Foto: Printscreen

jezivo

PRIČA KOJA JE ŠOKIRALA BALKAN! DEČKO ŠTA TI RADIŠ SA SVOJIM ŽIVOTOM? Poznati pevač tražio LEŠEVE da iznajmi na DAN, razlog? Morbidno!

Potez hrvatskog muzičara ostavio je mnoge u šoku!

Objavljeno:

Naime, Filip Dizdar obilazio je mesta blizu Zagreba kako bi pronašao leš koji je koristio za potrebe snimanja spota. Malo je reći da je ova priča zaprepastila recion.

Pre izvesnog vremena želeo je da ekranizuje jednu od svojih pesama i za tu potrebu mu je bio potreban leš. Filip je otišao do nekoliko sela i jedna porodica je, spletom okolnosti, imala jedan kod svoje kuće, osobu koja je neposredno pre toga umrla.

A post shared by Filip Dizdar (@filipdizdar) on

"To je nešto što neću nikada zaboraviti. Još smo leš morali da uguramo u premali auto, pa smo bili atrakcija za sve koji su nas videli na putu", prisetio se pevač. Uredno je platio iznajmljivanje leša, a kada je posao obavljen, vratili su ga u Dugo Selo u kojem su ga i rentirali. Ovaj mladi pevač je poznat po čudnim spotovima, a u jednom od njih žive ljude zakopava u grobnicu.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.