POZNATA PEVAČICA BRUTALNO OPLELA PO LUNI ĐOGANI: Takvo ponašanje dolazi iz kuće, rasturila je čoveku BRAK, želudac me zaboli od toga!
Foto: Printscreen

iskreno

POZNATA PEVAČICA BRUTALNO OPLELA PO LUNI ĐOGANI: Takvo ponašanje dolazi iz kuće, rasturila je čoveku BRAK, želudac me zaboli od toga!

Bez dlake na jeziku!

Objavljeno:

Dešavanja u Zadruzi privlače pažnju i mnogih javnih ličnosti koje gledaju ovaj rijaliti. Među njima je i pevačica Edita Aradinović, učesnica nove sezone programa "Tvoje lice zvuči poznato".

Tokom intervjua u jednom trenutku se povela priča o "lakim ženskama" na estradi, te je Emina rekla:

foto: Printscreen Instagram

- Eto, u jednom rijalitiju devojka za sebe govori da je dama, a u stranju je da sruši nečiji brak, porodicu i dostojanstvo. Takvi džentlmeni muževi koji se predstavljaju kao verni svojim ženama, a rade suprotno - e, to je svetu kom se sličan sličnom raduje. Ja sam poštena i časna žena, i zato me želudac zaboli kad to vidim.

Bilo je jasno da Edita aludira na Lunu Đogani i brak Slobe Radanovića.

Upitana da li bi ona mogla da otme nečijeg muža, ona je bila direktna:

- Nikada u životu. Da je od zlata. Čak mi je odvratno. Iznerviram se čim pomislim na to. Čak mi je odvratno. Ona kaže da se zaljubila, drago mi je. Devojka je, očigledno, zaljubljive prirode, to ne mogu da osporim, ali to vaspitanje polazi od kuće. Treba neka granica da se zna.

(Espreso.co.rs/Kurir Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.