ZAVRŠILA U BORDELU! Tamara Đurić napravila HAOS u turskom letovalištu! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

poludela načisto

ZAVRŠILA U BORDELU! Tamara Đurić napravila HAOS u turskom letovalištu! (FOTO)

Ona nije bila zadovoljna hotelom, te je zahtevala privatni avion za Sen Trope

Objavljeno:

Starleta i novopečena pevačica Tamara Đurić rešila je da nekoliko meseci provede van Srbije pa je zajedno sa prijateljima otputovala je u Tursku. Iako je bila smeštena u jednom od najluksuznijih hotela, njoj se smeštaj nije dopao.

Ona i njen prijatelji zahtevali su od menadžmenta hotela da angažuje privatni avion kako bi iz Turske otputovali u Francusku, tačnije u San Trope, jer nisu želeli da provedu ni dana više u tom hotelu.

foto: Damir Dervišagić

- Kako su hotel platili unapred za 14 dana, a već drugog dana odmora im je preselo, oni su odlučili da napuste kompleks. Zahtevali su da im se vrati novac, jer nisu želeli da ostanu ni jedan dan duže, ili da se organizuje privatni avion koji bi ih prevezao do San Tropea. S obzirom na to da je u pitanju hotel sa pet zvezdica, jedan od najskupljih u Turskoj, menadžment hotela je napravio ustupak za njeno društvo. Organizovao im je privatni avion, koji ih je odvezao na željenu destinaciju. Novac im nisu vratili, ali su zato dobili prevoz o kojem u tom trenutku nisu ni sanjali - rekao je izvor blizak Đurićevoj.

Sama Tamara potvrdila je ovu priču i istakla da joj je sad prijatno i da uživa u letovanju.

- Provela sam jedan dan u Turskoj. Zaista mi se nije dopao smeštaj, jer mi je sve ličilo na neki bordel. Najmanje je bitno čime sam se prevezla, bitno je da uživam u svom proputovanju - istakla je Tamara Đurić.

foto: Damir Dervišagić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.