10 GODINA PRE SVIH! Ipak moramo da joj odamo PRIZNANJE, posle JK svi su furali OVAJ fazon! (FOTO)
Foto: Printscreen

dokaz

10 GODINA PRE SVIH! Ipak moramo da joj odamo PRIZNANJE, posle JK svi su furali OVAJ fazon! (FOTO)

Nije samo priča, ona zaista zna šta će biti trend

Objavljeno:

Nedavno se na jutjubu pojavio snimak emisije Minimaksovizija koja se tokom 2000.te i 2001.godine , umesto na Pinku emitovala na gradskoj Tv Palma, a gošća je bila Jelena Karleuša koja je promovisala album “Za Svoje Godine” koji je objavio Best records u tada vlasništvu estradnog menadžera Zorana Bašanovića.

foto: Printscreen

Karleuša se pojavila nikad mršavija sa neobičnom frizurom, koja će skoro pa deset godina kasnije biti pravi hit u svetu. Pop zvezda i umetnica Lejdi Gaga se tek 2010.godine pojavila sa skoro pa istom hairstyle kombinacijom. Da li je i ovog puta slučajnost ili je gospođica Gagica opet iskopirala našu Jecu?

Podsećanja radi, Minimaksovizija jedna od prvih talk show emisija kod nas imala je svoju premijeru na Tv Politika 1990.godine i emitovala se na toj tv stanici do 1995.godine kada se emisija seli na TV PINK sve do 2000.te godine kada je emisija “skinuta” sa programa zbog, kako se pričalo nekog uvredljivog komentara jednog od gostiju protiv tadašnje vlasti (Jul – Sps), pa se Maksovizija emitovala neko vreme na Beogradskoj Tv Palma.

(Espreso.co.rs/Vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.