POKUŠAO JE DA UBIJE LUNU! Anabela drhtavim glasom kroz SUZE priča: Bio je pijan, posle se izvinjavao, ali bilo je KASNO!
Foto: Printskrin: Instagram / luna_djo

bilo je jezivo

POKUŠAO JE DA UBIJE LUNU! Anabela drhtavim glasom kroz SUZE priča: Bio je pijan, posle se izvinjavao, ali bilo je KASNO!

Na korak od smrti

Objavljeno:

Anabela Atijas je pukom srećom izbegla tragediju kada se pijanac automobilom zakucao u njeno vozilo, i umalo ubio njene ćerke Lunu i Ninu.

Nesreća se dogodila na auto-putu Beograd - Zagreb, kada je pevačica sa ćerkama i prijateljem krenula u Sarajevo na nastup. Anabela u potresnoj ispovesti otkriva detalje ove nesreće.

foto: Luka Sarac

- To je bilo 2006. godine na Veliki petak. Luna je imala deset godina. U jednom momentu, jednogodišnja Nina je ogladnela, a torba sa hranom bila je ispod njenih nogu. Stala sam sa strane na auto-putu i izašla bosa iz kola, zajedno sa Mirkom. Kada sam izvadila hranu, samo sam čula "bum" i kola su nestala - priča Anabela drhtavim glasom.

Pevačica je tada u šoku počela da urla!

- Sećam se da sam vrištala kako ih je ubio! Auto je leteo 17 metara nizbrdo. Sreća, pa je tu bila močvara koja je sprečila dalje prevrtanje. Lunina strana auta bila je skroz ulubljena. Mirko i ja smo krenuli da trčimo ka močvari, čini mi se da je to trajalo kao večnost. Srećom, devojčice su bile vezane, Nina je sedela u stolici za bebe i imale su samo manje podlive - kaže pevačica i dodaje da je čovek koji ih je udario zaspao za volanom jer je bio u alkoholisanom stanju.

foto: Luka Šarac

- Bio je pijan. Tog dana je bilo sunčano vreme, nije bilo magle, pa nije bilo moguće da nas nije video. Prvo nam se izvinjavao, a onda nas je krivio što smo se tu parkirali. Na mom automobilu je bila totalna šteta, ali nema veze. Bitno je da su one dobro - završava Anabela.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.