NAKON SKANDALA ČLANOVI ŽIRIJA POTVRDILI: Otkazana snimanja Zvezda Granda!
Foto: Printscreen

šta sad?

NAKON SKANDALA ČLANOVI ŽIRIJA POTVRDILI: Otkazana snimanja Zvezda Granda!

Objavljeno:

Snimanje emisije "Zvezde Granda" koje je trebalo danas da se je otkazano Naime, snimanje je bilo zakazano za ponedeljak i čitava ekipa trebalo je da se sastane u "Grandovom" studiju u Košutnjaku, gde je trebalo da snime nekoliko epizoda. Međutim, snimanje je otkazano. Još uvek nije poznato koji je tačan razlog sukoba i zbog čega se emisija "Zvezde Granda" ne daje regularno, te kasni sa emitovanjem, kao što je juče bio slučaj.

foto: Damir Dervišagić

Ovu informaciju je potvrdila i pevačica i članica žirija Viki Miljković. "Snimanja nema, ali detalje ne znam", rekla je. S druge strane, Snežana Đurišić kaže da se nada da će sve biti u najboljem redu. "Ne znam, još uvek nisam upućena u to i nisam ispratila šta se poslednjih nedelja pisalo jer puno radim. Očigledno je došlo do nekog problema, ali ja mislim da će se sve rešiti i biti u redu", dodala je Snežana.

foto: Printscreen: Youtube/SamoZaVaseOci

Podsetimo, nova sezona "Zvezda Granda" trebalo je da počne prošle nedelje. Međutim, prva emisija se nije emitovala, a činilo se da će ista situacija biti i juče, međutim, epizoda je puštena nakon reprize TLZP, oko 22 časa.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.