RAT OKO ZVEZDA GRANDA! Sve je neizvesno, takmičenje kreće na jednoj, pa se seli na drugu televiziju!
Foto: Dragana Udovičić

a ŽIRI JOŠ ČEKA

RAT OKO ZVEZDA GRANDA! Sve je neizvesno, takmičenje kreće na jednoj, pa se seli na drugu televiziju!

Manja Grčić, generalna direktorka "Antena grupe", u čijem su vlasništvu Prva i O2, tvrdi da Zvezde Granda ostaju na njihovom programu

Objavljeno:

SLIKA KOJA JE OBIŠLA SVET! Ovaj DETALJ s venčanja Cece i Arkana zapanjio je sve! (FOTO)

Sudbina muzičkog takmičenja Zvezde Granda i dalje je neizvesna! Kako za sada stvari stoje, ovaj šou će se emitovati još ove subote na Prvoj televiziji, a potom prelazi na TV Pink!

Kako pišu mediji, prema usmenom dogovoru Željka Mitrovića i američkog investicionog fonda "KKR grupe", koji je većinski vlasnik "Granda", ova emisija treba da pređe u "ružičasto jato". Međutim, dok se ne potpiše ugovor, ništa nije sigurno piše informer.rs.

foto: Dragan Kadić

- Vlasnici "Grand produkcije" i Mitrović su se za sada usmeno dogovorili da ZG prelazi na Pink. Ako sve bude teklo po planu, oni će danas ili u subotu to i ozvaničiti potpisivanjem ugovora, pa će se emisija naći na Pinku od 14. oktobra.

Dan kasnije bi trebalo da na "ružičastom programu" krene i šou "Nikad nije kasno". Dok do toga ne dođe, Prva televizija ima pravo da prikaže prvu emisija 12. sezone ovog šou-programa - tvrdi dobro obavešten izvor medija.

foto: Dragana Udovičić

S druge strane, Manja Grčić, generalna direktorka "Antena grupe", u čijem su vlasništvu Prva i O2, tvrdi da Zvezde Granda ostaju na njihovom programu.

foto: Dragan Kadić

- Zvezde Granda će se emitovati na Prvoj televiziji u subotu. Mi imamo potpisan ugovor sa "Grandom" do polovine 2019. godine - poručuje ona.

Prva emisija ovog takmičenja trebalo je da bude prikazana 30. septembra na Prvoj, ali je zbog poslovnog sukoba "KKR grupe" i "Antena grupe" većinski vlasnik "Granda" započeo u tajnosti pregovore sa Željkom Mitrovićem.

foto: Damir Dervišagić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.