STRAVIČNA SUDBINA VODITELJKE PAROVA: Dečka joj UBILI na njene oči, a ona se nekim čudom spasila! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ovo je prestrašno!

STRAVIČNA SUDBINA VODITELJKE PAROVA: Dečka joj UBILI na njene oči, a ona se nekim čudom spasila! (FOTO)

Ubijeni Rosić bio je preduzimač, gradio je po Beogradu, Šapcu i Crnoj Gori, a na njega je pre 2009. godine već bio pokušan atentat

Objavljeno:

Lepa voditeljka rijalitija "Parovi", Bojana Ristivojević, ne priča mnogo o svom privatnom životu, ali ono što je doživela pre 8 godina prava je filmska scena, u kojoj je mogla da izgubi život.

Bojana je 2009. godine jedva izvukla živu glavu, kada je eksplodirala bomba u automobilu u kom su se nalazili ona i njen dečko. Od silne eksplozije, automobil je odbačen dvadesetak metara dalje gde je udario u drvo i metalni stub.

A post shared by Bojana Ristivojevic (@bokalica) on

Voditeljkin tadašnji dečko, Dušan Rosić, bio je poznat kao "žestoki momak" u Šapcu, prebačen je u bolnicu, gde su mu konstatovali smrt. Bomba je bila postavljena ispod njegovog sedišta, dok je voditeljka sedela na suvozačevom mestu.

Na svu sreću, bomba je bila tako postavljena da je leva strana vozila bila potpuno uništena dok je desna ostala skoro netaknuta. Bojana je prošla bez težih posledica.

A post shared by Bojana Ristivojevic (@bokalica) on

Uspaničenu Bojanu, koja je prošla sa nekoliko ogrebotina, iz smrskanog džipa su izvukli Rosićevi prijatelji. Od jačine eksplozije, popucala su stakla na kućama i lokalima u Ulici Vlade Jovanovića, kojom se par kretao.

Ubijeni Rosić bio je preduzimač, gradio je po Beogradu, Šapcu i Crnoj Gori. Na njega je pre 2009. godine već bio pokušan atentat, ali je preživeo, iako mu je trebalo mnogo vremena da se oporavi. Navodno, u Rusiji je više puta operisan, a kobnog dana kada je stradao navodno je proslavljao to što je konačno "ostavio štake".

? @icon_couture ? Veceras "Parograf" 22:30h Happy tv

A post shared by Bojana Ristivojevic (@bokalica) on

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.