ODRŽANO ROČIŠTE! Ceca sa osmehom na licu išetala iz suda nakon parnice sa Karleušom, a razlog je JASAN! (FOTO)
Foto: Nemanja Pančić

šta se ovde desilo?

ODRŽANO ROČIŠTE! Ceca sa osmehom na licu išetala iz suda nakon parnice sa Karleušom, a razlog je JASAN! (FOTO)

Iako je folk diva Svetlana Ceca Ražantović podenla tužbu protiv Jelene Karleuše zbog "brojnih laži" koje je iznela u javnosti, okrivljena se juče nije pojavila na sudskom ročištu

Objavljeno:

Ceca nije želela da trpi uvrede koje je na njen račun iznela Jelena Karleuša, te je pravdu potražila na sudu. Međutim, već na prvom ročištu JK se nije pojavila na unapred zakazanom suđenju. Poziv je uredno primila, a osoba koja je u njenom domu preuzela sudski poziv predstavila se kao služavka.

Ceca je u prisustvu svog advokata došla nekoliko minuta ranije u Prvi osnovni sud u Beogradu.

foto: Zorana Jevtić

Sa osmehom na licu Ražnatovićeva je napustila sudnicu i prokomentarisala ponašanje svoje koleginice.

- Razlozi me ne interesuju, to je sada već u rukama suda, oni odlučuju o tome ko će se kada pojaviti. Razlog tužbe je plasiranje laži i kleveta, uvreda i izmišljotina, ali ne bih sada polemisala na tu temu. Poznajete me, takve stvari rešavam na sudu, a ne u medijima - bila je jasna Ceca, a na pitanje zbog čega je odlučila da potraži pravdu na sudu odgovara:

- To je jedini način da zaštitite sopstveni integritet i da se prosto odbranite od kojekakvih ljudi. Jedino imam zamerku što su male kazne, odnosno male nadoknade, jer iskreno da vam kažem, kad neko mora da izdvoji na hiljade evra, onda bi razmislio da li će nekome pokušati da uništava život. Time bi trebalo da se bave političari u skupštini - rekla je pevačica i dodala da novac od sudskog procesa u većini slučajeva da u dobrotvorne svrhe.

foto: Damir Dervišagić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.