ŠEŠELJ BRUTALNO O KARLEUŠI I NJENIM SILIKONIMA: Ona ne sme da se vozi gradskim prevozom, kada bi šofer naglo zakočio... (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

teško njemu kad jk ovo čuje!

ŠEŠELJ BRUTALNO O KARLEUŠI I NJENIM SILIKONIMA: Ona ne sme da se vozi gradskim prevozom, kada bi šofer naglo zakočio... (FOTO)

Šešelj smatra da bi bilo pametnije da žene ugrađuju silikone tek kad završe sa ulogom majke

Objavljeno:

U novom Amidži šou gostovale su zlatne odbojkašice, Milena Rašić i Jovana Stevanović, ali i voditeljka Rada Radenović i političar Vojislav Šešelj.

U jednom trenutku povela se priča o silikonima i o dozi koja je odmerena i nije neukusna. Odbojkašice su otkrile da i njihove koleginice neretko pribegavaju estetskim zahvatima, ali da je u njihovim slučajevima sve umereno i da se ne primećuje na prvi pogled.

- Zbog sporta kojim se bave, ne bi ni moglo da bude preuveličano. Nije praktično - kroz smeh je rekla Milena Rašić.

foto: Printscreen

Potom se u raspravu uključio i Šešelj koji se zapitao kako to žene mogu da doje ako imaju silikone i izneo mišljenje da bi pametnije bilo ugrađivati ih kada žene završe sa tom ulogom kao majke. A onda je rešio da potkači pevačicu Jelenu Karleušu.

- Ja znam zašto Karleuša ne sme da se vozi gradskim prevozom. Kada bi šofer naglo zakočio, silikoni bi joj svi poispadali - rekao je Šešelj kroz grohotan smeh.

Mi se samo pitamo - Da li će mu JK ostati dužna?

foto: Dragana Udovičić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.