PROŠLE SU DVE GODINE OD SMRTI USNIJE REDŽEPOVE: Njena koleginica i drugarica uradila je nešto prelepo u znak sećanja na nju!
Foto: Printscreen/Youtube, Dragana Udovičić

ODLAZAK KRALJICE JUŽNJAČKOG MELOSA

PROŠLE SU DVE GODINE OD SMRTI USNIJE REDŽEPOVE: Njena koleginica i drugarica uradila je nešto prelepo u znak sećanja na nju!

Pevačica kaže da se veoma često seti prijateljice i koleginice, u čiju čast je nedavno snimila numeru koju je ranije izvodila kraljica južnjačkog melosa

Objavljeno:

Ne mogu da vam opišem koliko sam je volela, za mene je ona i dalje živa. Dala sam sebi za pravo da otpevam njenu numeru „Samo pesma zna“. Dragica Radosavljević Cakana i dalje ne može da se pomiri sa smrću Usnije Redžepove, koja nas je napustila na današnji dan pre dve godine.

OVO SE SANJI NIKAD NIJE DESILO! Snimanje Magazina IN prekinuto ZBOG ISPADA PEVAČICE (VIDEO)

Pevačica kaže da se veoma često seti prijateljice i koleginice, u čiju čast je nedavno snimila numeru koju je ranije izvodila kraljica južnjačkog melosa.

foto: Dragan Kadić

- Ne mogu da vam opišem koliko sam volela Usniju. Za mene je ona i dalje živa, uopšte nemam osećaj da nje više nema. U ove dve godine, koliko je prošlo od Usnijine smrti, vrlo često se setim nje, pričam o njoj. Dala sam sebi za pravo da otpevam njenu pesmu „Samo pesma zna“, koja će se naći na kompilaciji „60 najlepših narodnih pesama RTS“. Mislim da bi se Usniji svidelo kako sam otpevala njenu pesmu i da bi bila ponosna - rekla je Cakana za Kurir.

Redžepova je preminula 1. oktobra u Kliničkom centru Srbije od posledica raka pluća, a razbolela se pre smrti supruga - harmonikaša Svetomira Šešića Šeleta. Redžepova je ostavila neizbrisiv trag u narodnoj muzici pesmama „Kazuj, krčmo, džerimo“, „Zbog tebe, mori, Leno“, „Rasule se kose moje“, „Od Niša do Vranja“, „Ja sa juga, ti sa severa“, „Živote moj“... Dobitnica je priznanja za vrhunski doprinos nacionalnoj kulturi Srbije.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.