LUKAS KAO KOMŠIJA IZ PAKLA! Uselio se u luks stan na VOŽDOVCU, a zbog jedne stvari SUSEDI SU OČAJNI!
Foto: Instagram printscreen

samo nek je veselo!

LUKAS KAO KOMŠIJA IZ PAKLA! Uselio se u luks stan na VOŽDOVCU, a zbog jedne stvari SUSEDI SU OČAJNI!

- Prvi put čujem da nekome smeta - kaže on

Objavljeno:

Pevač Aca Lukas nedavno se preselio u luksuzni stan na Voždovcu, gde je postao glavna tema zbog svakodnevnog remećenja kućnog reda, piše dnevni list "Alo".

Komšije tvrde da je Aca vrlo bučan i da skoro svaki dan i noć peva balade.

- Lukas je vrlo glasan! Kad god je kod kuće, svira i peva. Zanimljivo je da uvek svira laganu muziku i peva balade. Sigurno je tužan zbog svega što mu se desilo. Nekada nam prija njegova muzika, a ima dana i kada nam smeta, naročito kada se spremamo za posao, pa legnemo ranije, a njegovo pevanje i sviranje traje do jutra. Osim toga, kad bi bar malo promenio ritam, pa zapevao nešto veselo, bilo bi nam malo lakše. Od ovih tužbalica svi ćemo poludeti - kaže Acina komšinica.

Lukas je potvrdio da redovno peva i svira u svom dupleksu, ali ističe da se niko do sada nije žalio na muziku koja dopire iz njegovog stana.

- Često pevam! Ali nemam informaciju da se bilo ko žali, naprotiv. Kada mi dođu drugari, ja sviram klavir, a imam i mikrofon, pa zapevamo! Mi se lepo proveselimo, sviramo i pevamo - objašnjava Aca sa osmehom i dodaje da u njegovom stanu žurke traju do jutra.

foto: Dragan Kadić

- Baš smo nedavno lepo zaseli oko deset uveče, malo smo popili i onda smo počeli da sviramo i pevamo. Nisam pevao smo ja, tu su bili i moji prijatelji muzičari. Uživali smo do četiri-pet ujutru! Ja sam na poslednjem spratu, u penthausu - otkriva pevač i dodaje da su komšije ipak posle te noći reagovale na njegovu žurku.

- Mislio sam da nas niko nije čuo, ali sutradan sam sreo komšiju, i on mi kaže: "Komšija, jeste vi to svirali celu noć?" A ja mu na to kažem: "Nije valjda da ste čuli?", i počnem da mu se izvinjavam. On će meni na to:

"Molim vas, svako veče svirajte! Žena i ja smo sedeli na terasi i uživali! Popili smo dve flaše vina! Super je bilo." Kada mi je rekao da živi na prvom spratu, odmah sam pomislio, šta je tek bilo sa ovima ispod mene - kaže Lukas i dodaje:

- Ipak, niko se do sada nije žalio na muziku iz mog stana, prvi put čujem da nekome smeta!

Sudeći po njegovim rečima, ipak se neće doći do epiloga iz legendarne numere Riblje Čorbe, u kojoj je Bora Đorđević pevao: "Komšije će da me biju zbog preglasnog rokenrola!"

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.