Išla je pognute glave, rekla mi je da više NE MOŽE DA PODNESE ZORANOVO MALTRETIRANJE! Pevačica opisala POSLEDNJI susret sa Jelenom! (FOTO)
Foto: Adria Media Group

trpela je najgore muke

Išla je pognute glave, rekla mi je da više NE MOŽE DA PODNESE ZORANOVO MALTRETIRANJE! Pevačica opisala POSLEDNJI susret sa Jelenom! (FOTO)

Jelena Marjanović je bila žrtva porodičnog nasilja, tvrdi koleginica ubijene pevačice

Objavljeno:

Jelenina koleginica ne želi da joj se ime otkriva zbog njene bezbedbnosti i kaže da joj se ubijena pevačica požalila da Zoran Marjanović nad njom vrši psihičku torturu, ali da je ona bila prinuđena da ćuti i trpi zbog ćerke Jane.

- Zbog Jane je bila spremna da istrpi i najgore muke. Kad god je imala neki problem, gledala je da ga sakrije. Retko se svađala sa Zoranom, ali, kad se to događalo, tresla se cela kuća. Pritom, njen glas gotovo da se nije čuo. On je bio taj koji je histerisao - tvrdi Jelenina koleginica.

foto: Printscreen/Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Ona nastavlja:

- Jednom prilikom sam u njenim očima videla tugu. Pitala sam je o čemu se radi, a ona je prvi put rekla da ne može više da podnese Zoranovo maltretiranje.

Pevačica je opisala poslednji susret sa ubijenom Jelenom:

- Videla sam je u gradu. Išla je niz ulicu, pognute glave. Oči su joj bile pune suza. Pitala sam je šta se dešava, a ona mi je rekla da brine zbog bolesne majke. Zorana nije pomenula. Joj, najviše mi je žao male Jane, kako će bez oba roditelja...

foto: Zorana Jevtić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.