ONI ĆE NAS ZABAVLJATI OVE SEZONE! Ovo su svi učesnici i žiri TLZP-a koji će nas zasmejavati do SUZA!
Foto: Promo

i počinje!

ONI ĆE NAS ZABAVLJATI OVE SEZONE! Ovo su svi učesnici i žiri TLZP-a koji će nas zasmejavati do SUZA!

Od nedelje - nikad veće ludilo

Objavljeno:

Četvrta sezona popularnog takmičarskog šou programa humanitarnog karaktera "Tvoje lice zvuči poznato" počinje u nedelju (21) na TV Prva, a konačno je obelodanjeno ono što su mnogi već dugo iščekivali.

Poznato je ko će se sve takmičiti, i ko će biti u žiriju. Mnoge informacije su već dugo strujale medijima - neka nagađanja su sada i zvanično potvrđena, ali je bilo i spekulacija "u prazno".

foto: Marina Lopičić

Takmičiće se njih desetoro, kao i do sada. Nema sumnje da će, pre svega žene, jako da obraduje učešće večitog šarmera i jednog od najvećih glumaca na ovim prostorima, Branislava Lečića. Tu su i Mira Škorić, Dragana Mićalović, Stevan Anđelković, Tijana Dapčević, Edita, Leon, Pagonis, Bane Vidaković i Bebi Dol.

foto: preentscreen, instagram

Nastupe učesnika ocenjivaće publika, drugi takmičari i žiri, koji je ove godine u drugačijem sastavu. U žiriju će biti Branko Đurić Đuro, Andrija Milošević i Aleksandra Radović. Uz ovakav sastav šou će, nema sumnje, biti kompletan.

foto: Nebojša Mandić

Novo voditeljsko ime ovogodišnjeg šoua je, kao što je poznato, Nina Seničar. Ona će biti sa takmičarima na sceni i u bekstejdžu, i biće im, kako se najavljuje, najveća podrška.

(Espreso.co.rs/Prva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.