ANA NIKOLIĆ SE OGLASILA PRVI PUT POSLE POROĐAJA: Otkrila je najlepše detalje o ćerki Tari, ali i kilogramima zbog kojih je svi prozivaju!
Foto: Marina Lopičić

ponosna mama!

ANA NIKOLIĆ SE OGLASILA PRVI PUT POSLE POROĐAJA: Otkrila je najlepše detalje o ćerki Tari, ali i kilogramima zbog kojih je svi prozivaju!

Uzbuđenje i sreću zbog rođenja ćerke nije krila.

Objavljeno:

Ana Nikolić je početkom avgusta ove godine dospela u centar pažnje iz najlepšeg razloga: ona i njen suprug Stefan Đurić postali su roditelji devojčice Tare. I veliko interesovanje je sve ovo vreme prati. Mnogi se pitaju koliko ju je majčinstvo promenilo i kako se snalazi u ulozi mame. Mnogi se pitaju, a ekskluzivno je otkrila, prvi put posle porođaja, dala odgovore na ova pitanja.

Ana je bila veoma raspoložena za razgovor, a uzbuđenje i sreću zbog rođenja ćerke nije krila.

- Sada na život gledam iz drugačije perspektive. Sve je beznačajno u odnosu na tren kad sedim na terasi, ljuljam svoju bebu i osećam istinsku sreću. To je ogroman preobražaj, kao kad doživite katarzu od uzvišene lepote. Ni sanjala nisam da je ovolika sreća moguća. Tara je dala pravi smisao mom životu, sve je zaokružila. Stalno se pitam zašto to nisam ranije uradila - rekla nam je Ana.

Ponosnu mamu pitali smo i da li višak kilograma koji joj je donela trudnoća, uspe da malo pokvari njenu neizmernu sreću.

foto: Marina Lopičić

"Stefan i ja smo istinski srećni. Ceo naš dan se vrti samo oko Tare. A kilogrami... Oni polako počinju da se gube. Sve će doći na svoje. Sada sam u ulozi mame, ušuškana, i lepo mi je", poručila je.

(Espsreso.rs / Blic Žena. rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.