Zorica Marković progovorila o RATU CECE I KARLEUŠE i zaradama žirija Zvezda Granda! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

šok intervju

Zorica Marković progovorila o RATU CECE I KARLEUŠE i zaradama žirija Zvezda Granda! (FOTO)

Zorica Marković važi za kraljicu rijalitija i svi su očekivali da će ući u "Zadrugu", ali ipak nije

Objavljeno: 18:55h

Folk zvezda kaže da nije isključeno da je ponovo vidimo u rijalitiju, a možda i kao člana žirija u nekom muzičkom takmičenju gde pevači, kako otkriva, uzimaju velike pare.

A da li bi bila član žirija u Zvezdama Granda, rekla si da oni tebe ne smatraju umetnikom da bi sedela u toj ekipi?

"Pazi, oni to jako dobro plaćaju, pa zašto da ne! A oni su mi svi umetnici do mojega, sve sami sluhisti i maestri. Svi pljuju po rijalitiju, a to je isto rijaliti šou. Muka mi je bre više od foliranja! Sa druge strane, oni su sada istrošene face jer su stalno na televiziji, ali ajde ako to rade zbog para ili posla. Niko od njih nije gadljiv na pare. Izvlačim se iz tog sveta jer ne želim više da gledam te maske. Mene plaši samo to što sam mnogo iskrena i što bih mogla svašta da kažem što bi nekog povredilo ili bih ušla u sukob".

foto: Damir Dervišagić

Ali ćeš ipak prihvatiti ako te pozovu?

"Sumnjam da će me zvati jer oni su svi tamo Bogom dani, a mi svi ostali smo ku*ac na biciklu. Postavljaju oni međusobno uslove, ako ide ovaj neću ja, i obrnuto. Ali sumnjam da im Saša Popović ispunjava te želje i čestitke, čovek ima svoj koncept i svaka mu čast. Neće on nikome da titra, a i ne treba".

Kada su te pitali za rat Cece i Karleuše, rekla si da nisi ni na čijoj strani iako duže poznaješ Svetlanu?

"Jeste, ako je tačno sve što piše i što čitam, onda je to stvarno otišlo predaleko i njima to ne treba. I jednu i drugu znam od njihovih početaka. Jelena je počela da peva sa mnom u Grockoj, ja sam tamo nastupala, bili su kotlići, došle su Divna i Jeca. Ona je tada bila lepo i zdravo dete, otpevala je nekoliko pesama, a tek posle toga je snimila Ogledalce. Cecu isto znam sa svadbi kada je počinjala, tada se tako radilo i živelo. Mene ne zanima njihov privatan život, niti se družim sa njima, ali što se tiče njihovog uspeha – to je neosporno i obe ih poštujem".

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Nego, šta ti spremaš novo sada?

"Tražim pravu pesmu i na dobrom sam putu jer imam viziju kako treba da zvuči. Ja sam večiti kontraš, kada je bila najezda turbo folka, snimila sam dvojku Mirno spavaj nano. Baš mi je Popović predložio da snimim neki duet, ali meni to nešto nije zanimljivo. Više ne živim od estrade da bih morala da ganjam hit po svaku cenu, zato želim da snimim jednu pesmetinu. Ranije sam bila servis ljudima kada sam odgajala sina jer sam morala ciljano da snimam pesme za svadbe i proslave, a sada to ne više moram. Mogu da živim i da radim kako hoću. Ostatak života želim da proživim lepo, sada pevam ili za velike pare ili iz hobija. Može mi se".

(Espreso.co.rs/ Izvor: Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.