TREBALO JE DA POTRAŽIM STRUČNU POMOĆ, BILO MI JE JAKO LOŠE... Kaća Grujić o depresiji i najgorem periodu u životu! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

progovorila i o novom dečku!

TREBALO JE DA POTRAŽIM STRUČNU POMOĆ, BILO MI JE JAKO LOŠE... Kaća Grujić o depresiji i najgorem periodu u životu! (FOTO)

Pevačica Katarina Grujić konačno je javnosti predstavila dečka Kostu, kojeg je krila kao zmija noge, poučena prethodnim iskustvima

Objavljeno: 16:45h

Pevačica je u intervjuu otkrila da kupuje stan u Beogradu u kom će najverovatnije živeti sa dečkom, kao i ko joj je pomogao da prevaziđe depresiju zbog zdravstvenih problema.

Zašto si Kostu krila?

Smatram da posle dve veze koje su bile javne treba da obratim pažnju na granicu između privatnog i poslovnog života. Teško je kada ste pod lupom javnosti da to sakrijete, ali uspela sam koliko sam mogla da o tome ne pričam. Sada svi znaju da smo u vezi i to je dovoljno, neću kačiti zajedničke fotke po društvenim mrežama i pričati o nama.

foto: Printscreen/Instagram/katarinagrujic.doll

Kako on podnosi to što je pod lupom javnosti?

Nije mu bilo svejedno jer nije iz tog sveta i nije navikao da sebe viđa u novinama. Ne sviđa mu se, ali mora da prihvati to jer to je deo mog posla i mog života.

Čuli smo da kupuješ stan u Beogradu?

Tako je. Sedam dana od jutra do mraka sam obilazila različite lokacije i tražila, ali nisam još našla. Radujem se jer prvi put počinjem da živim sama. Već godinama to planiram, ali nisam uspela i sada sam se usredsredila da se konačno osamostalim. Imam 25 godina, pet godina radim i zarađujem, tako da je trebalo i ranije da se odlučim na ovakav korak.

Hoće li Kosta živeti sa tobom u tom stanu?

Videćemo, ko kaže da već ne živimo zajedno. Non-stop smo zajedno, on ide na moje nastupe, dosta vremena provodimo jedno pored drugoga. Ja volim da budem sa dečkom što više.

foto: Damir Dervišagić

I sa bivšima si bila pa ste raskinuli?

Ne mora da znači da je isti kao bivši, da su oni bili dobri, sada bi bili tu. Ni u kom smislu Kosta nije isti kao prethodni moji momci, ni po čemu. Znam da je ovo drugačije i bolje.

I izgledom je drugačiji?

Privlači me jer je dobar frajer i što ima tetovaže kada je fizički izgled u pitanju.

Bojiš li se da ti ga koleginice ne otmu?

To njega moraš da pitaš da li bi bio sa nekom pevačicom sa estrade osim sa mnom. Volim kada je momak pre mene bio sa mnogo žena jer znam da je prošao svašta i da kada se bude skrasio, to će biti to.

Da li bi ponovo ušla u rijaliti?

Ne bih, tada sam bila mlada i neiskusna, naivna i brzopleto sam donela tu odluku. Doista, pomoglo mi je jer sam bila na početku karijere. Jednom sam četiri meseca bila zatvorena i više nikada.

Tada su ti cigarete i alkohol bili poroci, jesu li još uvek?

Cigarete nikada neću ostaviti, a ko kaže da ne pije taj laže. Ne pijem ne znam koliko, ali volim da nazdravim kada izađem, zato mi je ten lep.

foto: Damir Dervišagić

Ali prošla si kroz pakao zbog operacije glasnih žica, a to im šteti?

Baš iz tog razloga ne radim više pet dana nedeljno, neću zbog para da uništim glas. Strahujem i dalje jer devet meseci nisam imala glas i to je bio najgori period mog života. Upala sam bila u depresiju, ali izlečila sam se.

Da li si potražila pomoć stručnih ljudi?

Nisam, ali možda je trebalo, jer sam bila jako loše. Međutim, saveti porodice su mi pomogli.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.