NAOMI KEMBEL JE PONELA SAMO JEDNU STVAR IZ SRBIJE: Svetska zvezda nije mogla da odbije poklon koji je stigao od Cece! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić, Reuter

samo je to zadržala

NAOMI KEMBEL JE PONELA SAMO JEDNU STVAR IZ SRBIJE: Svetska zvezda nije mogla da odbije poklon koji je stigao od Cece! (FOTO)

Poznata manekenka Naomi Kembel provela je nekoliko sati u Srbiji

Objavljeno: 10:23h

U našu zemlju Naomi je sletela sinoć oko 18 časova, pojavila se na jednoj reviji i odmah nakon toga napustila Beograd. Ipak, nešto je ponela sa sobom kao uspomenu.

Nakon što se revija završila Naomi se u bekstejdžu revije družila sa jednom od naših najpoznatijih frizera Svetlanom Bubanjom Buckom koja joj u znak dobrodošlice priredila i malo iznenađenje. Kako bi joj na pravi način dočarala domaći šoubiznis Bucka joj je poklonila cd folk dive Cece Ražnatović.

foto: Dragan Kadić

Naomi je nakon kratke priče sa poznatom frizerkom kompakt disk ponela sa sobom kao najbolju uspomenu na posetu Srbiji. Zanimljivo je da je pored drugih poklona koje je dobila, Naomi samo ovaj zadržala.

Nakon toga ubrzo je otišla na beogradski aerodrom i napustila zemlju.

Proslavljena frizerka Svetlana Bubanja Bucka se na ovoj reviji našla jer je ispred svog salona usavršavala nove tehnike nadogradnje kose i japansko iscrtavanje obrva pa je iskoristila priliku i da Naomi iznenadi na najbolji način u čemu je, očigledno i uspela.

foto: Reuter

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.