POSLE 23 GODINE OTKRIVENA ISTINA! Dva sata pred ubistvo KRALJ ZVEZDARE progovorio: Ovo je istina o meni i CECI!
Foto: Kurir

isplivali svi detalji

POSLE 23 GODINE OTKRIVENA ISTINA! Dva sata pred ubistvo KRALJ ZVEZDARE progovorio: Ovo je istina o meni i CECI!

Čak 23 godine nakon likvidacije Dejana Marjanovića, u jednom intervjuu otkriveno da su priče o njegovoj vezi sa pevačicom netačne i da je voleo samo verenicu Sindi

Objavljeno:

Nekrunisani kralj zvezdarskog podzemlja Dejan Marjanović Šaban je dva sata pre nego što je ubijen, u jednom intervjuu, koji je tek nedavno, posle 23 godine od njegove likvidacije, isplivao u javnost, otkrio istinu o njegovoj vezi sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Iako su legenda devedesetih i folk zvezda često viđani zajedno u beogradskom klubu „Bojan Stupica“, te su u više navrata javno potvrdili da su zajedno, žestok momak je ipak na kraju ispričao kakav je njihov odnos zaista bio.

- Ja sam mlad čovek, završio sam građevinsku školu, volim da sam u društvu lepih devojaka, da vozim lep auto. Evo, imam BMW 850, to je, verujem, trenutno najbolji auto te klase u Beogradu. A i devojke me obožavaju. Molim te, objavi da su sve priče o mojoj navodnoj vezi sa našom najpoznatijom folk pevačicom čista izmišljotina i neistina. Volim jedino svoju verenicu Jelicu Matić Sindi. Ona je poznati foto-model na Zapadu i srećan sam s njom - ispričao je Šaban, kojeg je Ceca upoznala preko tada najbolje drugarice Mire Škorić.

foto: Dragan Kadić

On je posle pominjanja Cece priču okrenuo na drugu stranu. - Ne volim da se junačim, da potežem revolver. Nisam od onih koji prvo pucaju, pa posle misle šta će, kako će. „Koka-kola“ je moje piće. Pancir ne nosim, ne treba mi, a i trudim se i trudiću se da ne izigravam živu metu. Da li sam hrabar? To nije važno, jer hrabrost nije preživeti metak u stomak, to je glupost - rekao je Šaban u jednom delu intervjua koji je objavljen na Instagramu, na profilu „Legende devedesetih“.

Dejan Marjanović Šaban važio je za nekrunisanog kralja Zvezdare. U medijima je pisalo da s njim počinje Cecina sklonost ka momcima s beogradskog asfalta. Kako je pevačica u jednom intervjuu navela, njih dvoje su kratko bili zajedno, ali je poznanstvo s njim iskoristila da je golišav iznese pred publiku na njenom prvom koncertu na Tašmajdanu.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- S njim me je upoznala Mira Škorić čim sam došla u Beograd. Bio mi je predstavljen kao vlasnik lanca butika, rekli su mi da mu je otac arhitekta i da je fin i obrazovan dečko. Pojma nisam imala da je momak s asfalta. S njim sam se zabavljala 17 dana i kad sam saznala ko je i šta je, odmah sam ga ostavila - ispričala je Ceca.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.