ŽELJKO SE BACIO U BIZNIS SA PREBOGATIM ARAPIMA: Vesnin bivši gradi hotel od 3.000.000 evra I TU NE NAMERAVA DA STANE!
Foto: Dragan Kadić

ni manje ni više!

ŽELJKO SE BACIO U BIZNIS SA PREBOGATIM ARAPIMA: Vesnin bivši gradi hotel od 3.000.000 evra I TU NE NAMERAVA DA STANE!

Željko ulaže dosta novca i cilj mu je da tu dolaze i stranci. Izabrao je odličnu lokaciju, u blizini centra, kaže izvor

Objavljeno:

Biznismen kupio plac na Divčibarama, gde započinje izgradnju luksuznog kompleksa.

Željko Rstić bacio se u turizam sa bogatim Arapima! Poznati biznismen, koji ima brojne nekretnine po Srbiji, nedavno je kupio plac na Divčibarama, gde će uskoro započeti izgradnju hotela vrednog tri miliona evra, saznaje Kurir.

STROGO VODI RAČUNA O NJIHOVOJ PRIVATNOSTI I KRIJE IH GODINAMA: Ovako izgledaju ćerke Saleta Đorđevića! (FOTO)

- Bivši verenik Vesne Zmijanac dobio je priliku da posluje s jakim investitorima. Pre nego što je iskeširao novac za zemljište, dobro ga je osmotrio i posavetovao se kako najpametnije da postupi. Na lice mesta došlo je nekoliko Arapa, s kojima je nakon višečasovnih razgovora i sklopio dogovor - otkriva naš dobro obavešten izvor i dodaje da je poznati investitor već angažovao arhitektu i majstore.

foto: Dragan Kadić

- Projekat je već gotov, urađena je i maketa. Hotel će imati dvadesetak soba i nekoliko apartmana, svečanu salu, veliki restoran, bar i još dosta korisnih prostorija. Enterijer će biti u modernom stilu. Željko ulaže dosta novca i cilj mu je da tu dolaze i stranci. Izabrao je odličnu lokaciju, u blizini centra - kaže izvor.

Međutim, Rstić se ne zadržava samo na hotelu. On je kupio i dva restorana na Savskom nasipu, gde planira da otvori salu za proslave, kao i dnevnu varijantu uz hranu i akustiku. Pošto nakon dugogodišnje veze s Vesnom Zmijanac i kratke avanture sa Zlatom Petrović više nema posla s pevačicama, Željko se ozbiljno posvetio biznisu.

Rstić ipak nije bio raspoložen za komentar.

- Nemojte me sad ništa pitati. Imam mnogo toga u planu, ali neka ostane na ovome dok ne rešim i ne realizujem sve kako treba - kratko je poručio Željko.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.