ANA I RASTA SE RAZVODE: Rasta će biti smešten u bolnicu, a umešaće se centar za socijalni rad i policija!
Foto: Printscreen

skandalozno

ANA I RASTA SE RAZVODE: Rasta će biti smešten u bolnicu, a umešaće se centar za socijalni rad i policija!

Šokantna priča koja je uzbudila region

Objavljeno: 17:30h

Poznati parapsiholog Mevludin Duvančić, koji je jeoš u januaru predvideo brak i trudnoću Nataši Bekvalac, sada nema tako lepe prognoze. Po njegovom uverenju, bliži se razvod Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste.

- Ana će opet imati uzlaznu putanju u svojoj karijeri. Ulagala je dosta u Rastu, ali opet će stati na svoje noge i krenuti ka vrhu. Sa kilogramima će se izboriti tek kada okonča brak sa Rastom. Nema šanse da oni opstanu zajedno. Biće tu mnogo problema. rasta će biti kritikovan što koristi narkotike, vidim da će i Centar za socijalni rad biti uključen u njegov život, vidim da će biti smešten na kliniku i da će se čak i policija umešati. Biće oko toga mnogo velikih svađa, ali ni ona ne beži od nekih poroka. - objašnjava Mevludin koji je još u januaru rekao da će oni dobiti devojčicu, što se i desilo.

foto: Dragana Udovičić

Parapsiholog se osvrnuo i na brak Darka Lazića i Ane Sević koje su poslednjih meseci potresali ozbiljni skandali:

- Ovaj brak neće opstati iako oni na sve načine pokušavaju da spasu što se spasti može. Darko zbog zdravlja mora da smanji alkohol. Vidim, da će nažalost, isplivati neke stvari iz prošlosti koje oni skrivaju, naročito fotografije Ane Sević sa drugim muškarcem i nakon toga njihov brak će se raspasti.

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.