U LEGLU PROSTITUCIJE Dečko Kaće Grujić krije mračnu prošlost!
Foto: Printscreen Instagram

šokantno

U LEGLU PROSTITUCIJE Dečko Kaće Grujić krije mračnu prošlost!

Šta će sada biti?

Objavljeno:

Izgleda da pevačica Katarina Grujić nije znala sve detalje o životu svog sadašnjeg dečka Koste Koleta Obradovića i verovatno joj se neće dopasti ono što će saznati.

Kosta je bio u vezi sa čuvenom Željkom Rolović, Crnogorkom koja je bila privođena pod sumnjom da je podvodila devojke moćnim biznismenima i političarima.

Kako "HIT" saznaje, Kaća uopšte ne zna za ove detalje iz života svog dečka. Pevačica ni ne sluti da njen momak ne priča sa ocem baš zbog veze sa starijom promiskuitetnom ženom.

- Kosta je dečko koji je odmalena bio problematičan. Pre izvesnog vremena uhapšen je dok je u radnji "XYZ" u beogradskom TC "Ušće" krao garderobu. Tada je priveden, ali je ubrzo pušten na slobodu. Otac ga je zbog krađe izbacio iz kuće, a on je utočište našao kod Željke - započinje priču izvor blizak Obradoviću i nastavlja:

- Željku i Kostu upoznao je zajednički prijatelj. On je živeo kod Madam Željke kada ga je otac izbacio iz kuće. U početku su bili samo prijatelji, a na kraju su se prepustili strastima i bili su godinu dana u kombinaciji. Nikada zvanično nisu bili momak i devojka, prenosi Informer.

Kostin otac nije mogao da podnese da se njegov sin, pored toga što krade, još i zabavlja sa ženom za koju se pisalo da je podvodila mlade devojke po Crnoj Gori bogatim muškarcima, pa ga se odrekao. On se uplašio da Željka i njega ne uvuče u mutne poslove, jer je svestan da njegov sin i nije baš cvećka.

- Opšti haos je nastao kada je Kostin tata saznao za njih dvoje. Nije mogao da veruje da njegov sin može da bude sa ženom koja je priznala da podvodi prostitutke. Preživeo je mnoge stvari sa njim, ali ovo ga je dotuklo. Posvađali su se žestoko, a onda mu je poručio da mu takav sin ne treba. I dan-danas ne pričaju - tvrdi naš sagovornik.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.