NIJE KOLE, A NIJE NI SERGEJ! Ovo je ISTINA: Ovaj muškarac i poznati ŠMEKER je probio Natašu Bekvalac!
Foto: Printscreen

poznat svima

NIJE KOLE, A NIJE NI SERGEJ! Ovo je ISTINA: Ovaj muškarac i poznati ŠMEKER je probio Natašu Bekvalac!

Niko nije ni pretpostavio da je upravo ovaj poznati pevač zaslužan za uspeh lepe Novosađanke

Objavljeno:

Kako se uspeh u Srbiji ne prašta, a naročito ne lepim ženama, tako je i Nataša Bekvalac na početku karijere bila predmet raznoraznih govorkanja i spekulacija o tome ko ju je "progurao" u svetu šou-biznisa.

Iako su mnogi zlurado tvrdili da prolazi samo zbog očaravajuće lepote, a ne zbog glasa, ona ih je demantovala trajanjem na estradi i aktuelnošću koja ne jenjava iz godine u godinu.

Ipak, te 2001. godine, kada je objavila prvi studijski album "Ne brini", njen uspeh su pripisivali bogatim biznismenima i brojnim drugim muškarcima sa kojima su je povezivali, navodeći da "para vrti gde burgija neće", te da je iz tog razloga bila sveprisutna na muzičkoj sceni.

foto: Printscreen

Istina jeste da su dva muškarca ubrzala njen put do zvezda, no to ni sama novosadska Barbika to ne krije, ali svedoci smo toga da su brojne druge pevačice pokušavale da se proslave igrajući samo na kartu prijatnog spoljašnjeg izgleda, međutim, interesovanje javnosti za njih je bilo kratkog daha.

Gostujući u emisiji "Iz profila", Nataša se prisetila samog početka svoje karijere, kada je donela odluku da skrene pažnju na sebe učešćem na muzičkim festivalima.

foto: Dragana Udovičić

- Tata me je upoznao sa Došketom, autorom iz Novog Sada, koji mi je napisao pesmu "Laži me". Ona je bila tako smešna u demo snimku, kao neka nabrajalica. On mi je tada rekao da postoji samo jedan muzičar i aranžer, koji je jako mlad i jako talentovan, i da idemo u Beograd da ga upoznamo. Rekao mi je da se zove Vlado Georgiev. Upoznali smo se, ali on je bio polunezainteresovan, ali, kao Crnogorac, znao je organizatore Festivala u Herceg Novom, i rekao mi da može da me ubaci tamo da otpevam nešto - prisetila se Bekvalčeva, a zatim dodala da joj je tada neafirmisani Georgiev producirao naredna dva albuma, te da mu je beskrajno zahvalna što je u muzičke vode zaplovila tako kvalitetnim zvukom.

(Espreso.co.rs/Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.