PUCALI SU MU U NOGU,HAPSILI GA, IMAO SVE POROKE, A SADA MU PRETI OZBILJAN ZATVOR! Svi skandali u ŽIVOTU Ace Lukasa koji su prodrmali Srbiju!
Foto: Dragan Kadić

Ni čak noris ovo ne bi uspeo

PUCALI SU MU U NOGU,HAPSILI GA, IMAO SVE POROKE, A SADA MU PRETI OZBILJAN ZATVOR! Svi skandali u ŽIVOTU Ace Lukasa koji su prodrmali Srbiju!

Pevač je iz nekih nedaća jedva izvukao živu glavu, a u pojedinim je upravo on bio negativac!

Objavljeno:

Od samog početka 90-ih godina kada je na tadašnjem splavu "Lukas" započeo sa građenjem svoje već sada uspešne karijere, život Ace Lukasa su potresli mnogi skandali i nevolje.

NISAM JA KRAO, I JA SAM ŽRTVA SAŠE MIRKOVIĆA: Oglasio se ACA LUKAS posle krivične prijave!

foto: Profimedia

Jedva prođe i par godina, i eto Ace u novom skandalu. Godinama, to mu teže pada, pa su njegove reakcije sve žustrije. Verujemo da bi i Čak Noris poludeo da je sve ovo "pretumbao" preko glave.

Podsetimo se Lukasovih skandala hronološkim redom.

DETALJI PRIJAVE PROTIV SAŠE MIRKOVIĆA I ACE LUKASA: Nećete verovati za koju cifru ih terete!

foto: Dragan Kadić

Prvi veliki skandal bilo je hapšenje Lukasa u akciji "Sablja" 2003. godine. Pevač je tada dobio 4 meseca zbog neovlaščenog posedovanja oružja. On je sam prepričavao detalje svog boravka u zatvoru. Tvrdio je da su ga skidali golog i da je tadašnja vlast želela da on nestane.

UHAPŠEN SAŠA MIRKOVIĆ: Policija privela i još jednu osobu iz vrha bivše vlasti Zaječara

Drugi skandal desio se u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, kada je muškarac Lukasa upucao u nogu, zbog čega je pevač nekoliko meseci hodao uz pomoć štaka.

foto: Dragan Kadić

Lukas je tada već 14 meseci bio u braku sa Sonjom Vuksanović, a kada je došao do automobila "porše kajen", pre nego što je ušao u vozilo, prišao mu je čovek u crnoj jakni s kapuljačom. Izvadio je pištolj, pucao prvo u asfalt, potom u Acinu desnu butinu, a potom pobegao.

Nakon toga, kreću Lukasovi ljubavni jadi. Naime, folk pevač je u otvorenom pismu supruzi Sonji Vuksanović na Instagram nalogu najavio razvod i kraj veze.

foto: Zorana Jevtić

Draga moja ljubavi, doduše bivša,

Uvek si volela medije i da se slikaš! Uz mene ti je to dobro išlo. Ja ću majci svog deteta ipak ostaviti da se bavi onim što najviše voli i od mene niko neće čuti ništa ružno o tebi, jer si ipak majka moga deteta! Nameštaj afere ocu svog deteta, propagiraj se, reklamiraj se, između ostalog piše Lukas.

Podsetimo, krah braka je došao kao kulminacija mnogobrojnih problema i afera koje su supružnici imali u poslednjih nekoliko meseci.

Najnovi skandal u kojem je Aca Lukas jedan od osumnjičenih tiče se zloupotrebe položaja odgovornog lica.

Naime, Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru podneta je i krivična prijava protiv S.M. (Saša Mirković) kao bivšeg odgovornog lica Grada Zaječara, kao i D.P. (Dragan Paunović) i A.V. (Aleksandar Vuksanović - Aca Lukas), bivših odgovornih lica u FK “Timok” iz Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica.

foto: Zorana Jevtić

Oni su osumnjičeni da su u periodu od avgusta 2013. godine do februara 2015. godine, a u nameri sticanja protivpravne imovinske koristi za „Timočka TV i radio“, iskorišćavanjem svog položaja u FK „Timok“ zaključili štetan ugovor o poslovnoj saradnji po klub na osnovu koga je u navedenom periodu FK „Timok“ sukcesivno uplatio „Timočkoj TV i radio“ novčana sredstva u ukupnom iznosu od 20.944.000 dinara na ime prenosa utakmica i medijskog promovisanja.

Ipak, pevač je demantovao takve optužbe tvrdeći da u klubu Timok nije imao dodira sa parama, niti ugovarima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.