TREŠEVI NEDELJE! Kad se svađaju STARLETE koja koliko košta, a takozvane pevačice napadaju zbog celulita! Ova zemlja je otišla u ... (VIDEO)
Foto: Printscreen, Facebook

bruka

TREŠEVI NEDELJE! Kad se svađaju STARLETE koja koliko košta, a takozvane pevačice napadaju zbog celulita! Ova zemlja je otišla u ... (VIDEO)

Svađe su sve učestalije, ovoga puta žene su izgubile kontrolu

Objavljeno:

Mlada "Zvezda Granda" Tea Tairović gostovala je u emisiji "Pazi paparaco" na TV Happy, i tom prilikom prokomentarisala pevačicu Seksi Sandru i pobednicu "Parova" Dalilu Mujić.

Ovo je veoma razljutilo i jednu i drugu, koje su odmah odreagovale na društvenim mrežama i uputile joj niz uvreda.

Seksi Sandra napisala je dugačak status u kome je brutalno izvređala Teu.

foto: Printscreen/Instagram/tea_tairovic

- Teice, juce si se ispilila treba imati postovanja prema starijim koleginicama.. Tvoj izgled ne bi puno komentarisala.. Ali ipak moram malo i na to da obratim paznju .. Imas zube kao dabar.. Mladja si od mene a izgledas jako propalo..Podocnjake imas do pupka.. guzica puna celulita ko sifonjer..Devojko pogledaj se u ogledalo..Ali ajde sve je to manje bitno.. Sto se tice pevanja ne znas ton da ubodes.. Da li treba da te podsecam kada sam dolazila u kafunu"Perper" gde si pevala za 20 e kako si me gledala, postovala , dala mikrofon da odpevam neke pesme posto su gosti to trazili jer nisu mogli da slusaju tvoje nakaradno pevanje..

Ceo status pročitajte ispod:

Dalila je bila manje opširna, pa je putem Instagrama odreagovala na sledeći način.

foto: Printscreen Instagram

A onda je došao i ovaj okršaj:

Nakon što je Saška Karan počupala u živom prenosu pinkovog “najskupljeg rijalitija” Zadruga starletu i pevačicu Macu Diskreciju, ni naredni dani nisu bili smireniji jer je Maca verbalno “napala” Sanju iz Bora koja se predstavlja kao fotomodel.

Naimime ove dve “Zadrugarke” su se pokačile kada je Sanja rekla kako nikada ne bi mogla da radi to što Maca radi, a ova joj je uzvratila pred svima “da zna ko joj je makro u Crnoj Gori i da joj je cena 10.evra a,da je u rijaliti ušla kako bi postala starleta.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.